Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 12 t/m 15

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

Allround installatiemonteur Den Haag – Eddy

Eddy werkt al geruime tijd voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als allround installatiemonteur, waarvan de laatste 15 jaar als service / onderhouds- en storingsmonteur. Eddy is bekend met de installatie van o.a. airco’s, ketelhuizen, radiatoren en CV ketels voor zowel kleine als grote gebouwen. Eddy is per a.s. maandag voor 3 dagen per week inzetbaar omdat hij naast zijn werk met de opleiding Scoop 1 &2 gaat starten.

 

Loodgieter Naaldwijk – George

George is een 38 jarige loodgieter die wij voornamelijk in de nieuwbouw inzetten. Momenteel is hij via Regiebouw een nieuwbouwproject in Zoetermeer aan het afronden en is per a.s. maandag op zoek naar een nieuwe uitdaging. George is bekend met het leggen van leidingen, maken van ketelhuizen en het aanleggen van CV-installaties / plaatsen van ketels.

 

CV-monteur Den Haag – Sef

Sef heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verwarming en dikwandige installaties in de utiliteitsbouw. Heeft o.a. werkzaamheden uitgevoerd aan ketelhuizen, LBK, luchtkanalen van scholen en sport-wooncomplexen. Sef kan TIG en autogeen lassen, maar heeft zelf geen lasapparaat. Kan uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Allround monteur Doetinchem – Joost

Joost is een 47 jarige allround w-monteur die alles doet op het gebied van verwarming en airconditioning. Wij hebben hem leren kennen als een echte aanpakker die met zijn ervaring ook erg geschikt is om een jongere monteur op sleeptouw te nemen. Joost kan TIG en Autogeen lassen en heeft zijn STEK-diploma. Per 12-4 inzetbaar.

 

Werkvoorbereider Eindhoven – Andre

Andre is een 31 jarige werkvoorbereider die ervaring heeft als hoofd werkvoorbereider en hoofd- calculatie. Kan tevens aan de slag als project- en/of bedrijfsleider werktuigbouwkunde. Andre is per direct inzetbaar in de Regio Noord-Brabant t/m Utrecht.

Elektrotechniek

Elektromonteur Amsterdam – Jeffrey

Jeffrey is een 43 jarige allround elektromonteur die het beste tot zijn recht komt in de woningbouw. Hier is hij vanaf de ruwbouw tot aan de afmontage breed inzetbaar. Kan vanaf tekening werken. Jeffrey heeft ervaring met o.a. data/telecom, kabels trekken en diverse installaties zoals brandmeld, beveiliging en verlichting. Kan uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Elektromonteur Almere – Ali

Ali is een allround elektromonteur die wij hebben leren kennen als een aanpakker die op zowel kleine als grote projecten goed uit de voeten kan. Het is een representatieve jongen die voorzien is van goed gereedschap en eigen vervoer. Ali is per direct inzetbaar.

 

Elektromonteur Spijkenisse – Don

Don heeft zijn ervaring opgedaan in de woningbouw en utiliteit. Kan zelfstandig vanaf tekening werken en is bekend met o.a. brandmeldinstallaties, sterk en zwakstroom, groepenkasten installeren en nog veel meer. Per a.s. maandag inzetbaar.

 

Elektromonteur Amsterdam – Robin

Robin hebben wij leren kennen als een vakbekwame e-monteur. Hij kan zowel op grote nieuwbouw- en renovatieprojecten als in het servicewerk aan de slag. Robin is per a.s. maandag inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!