Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 13 t/m 15

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

CV-monteur Den Haag – Rene

Rene heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verwarming en dikwandige installaties in de utiliteitsbouw. Heeft o.a. werkzaamheden uitgevoerd aan ketelhuizen, LBK, luchtkanalen van scholen en sport-wooncomplexen. Rene kan TIG en autogeen lassen, maar heeft zelf geen lasapparaat. Kan uw team per 6-4 komen versterken.

 

Allround monteur Almere – Wilco

Wilco is een 57 jarige allround monteur die de laatste tijd voornamelijk stadsverwarming heeft aangelegd op projecten door heel Nederland. Daarnaast is hij bekend met isolatie, grondwerkzaamheden, maken van revisietekeningen en het in beeld brengen van het lassenstelsel. Door zijn ruime ervaring en kennis is hij ook in te zetten als werkvoorbereider / voorman. Wilco is per 6-4 inzetbaar.

 

S&O monteur Utrecht – Ahmet

Ahmet heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van service-, onderhouds- en storingswerk. Bekend met zowel kleine als grote gebouw-gebonden installaties. Zijn specialisme ligt voornamelijk in de utiliteit. Door zijn jarenlange ervaring en goede communicatieve vaardigheden is hij ook geschikt om monteurs aan te sturen. Ahmet is per 12-4 inzetbaar.

 

Loodgieter / CV-monteur Amsterdam – Hans

Hans is een allround loodgieter / cv-monteur die inmiddels al weer 30 jaar in het vak zit. Zijn voorkeur gaat uit naar loodgieterswerk in de utiliteit & renovatie en het plaatsen van CV ketels. Hans is in overleg 4 dagen per week inzetbaar vanaf 6-4. Hij komt met een eigen bus vol gereedschap (incl. perstang van Henco) naar het werk.

 

Loodgieter Zeewolde – Karel

Karel is een allrounder met meer dan 20 jaar ervaring als loodgieter in de nieuwbouw en renovatie. Karel beschikt over goed gereedschap, een eigen bus en VCA. Kan uw team per 12-4 komen versterken.

Elektrotechniek

Elektromonteur Amsterdam – Appie

Appie hebben wij leren kennen als een gedreven monteur die zijn vak verstaat. Heeft +- 5 jaar ervaring in de woningbouw en utiliteit. Appie kan zelfstandig vanaf tekening werken, is bekend met brandmeld, data/telecom, kabels trekken, het oplossen van storingen enzovoort. Kan uw team per a.s. dinsdag komen versterken.

 

Elektromonteur Leidschendam – Donny

Donny heeft ruime ervaring als elektromonteur in de utiliteit en renovatie. O.a. bekend met infra, elektrische installaties (230V en 440V kracht compleet), NEN 1010 (elektra) inclusief montages, aflassen van wcd’s en nog veel meer. Donny kan zelfstandig vanaf tekening werken en beschikt over alle benodigde certificaten. Per dinsdag 6-4 inzetbaar.

 

Elektromonteur Purmerend – Karel

Karel is een 38 jarige allround elektromonteur uit Purmerend. Het liefst legt hij complete E-installaties aan in verschillende omgevingen zoals appartementen, renovaties in bestaande woningen, ziekenhuizen en kantoorpanden. Verder heeft hij ervaring met sterk en zwakstroom, data, brandbeveiliging en storingswerkzaamheden. Hij werkt het liefst in de utiliteitsbouw, maar zal andere uitdagingen zeker niet uit de weg gaan. Karel is per a.s. dinsdag inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!