Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 14 & 15

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

S&O monteur Utrecht – Ahmet

Ahmet heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van service-, onderhouds- en storingswerk. Bekend met zowel kleine als grote gebouw-gebonden installaties. Zijn specialisme ligt voornamelijk in de utiliteit. Door zijn jarenlange ervaring en goede communicatieve vaardigheden is hij ook geschikt om monteurs aan te sturen. Ahmet is per 12-4 inzetbaar.

 

Loodgieter Gouda – Hassan

Hassan is een 27 jarige loodgieter met ervaring in zowel renovatie als nieuwbouw. Hassan kan alles vanaf tekening maken. Is per 12-4 inzetbaar van de fundering tot de oplevering.

 

Allround monteur Rijswijk – Rachid

Rachid is een ervaring E&W monteur. In de E is hij inzetbaar in de nieuwbouw en renovatie, waar hij in de W het beste tot zijn recht komt in de woningbouw (nieuwbouw). Rachid beschikt over goed eigen gereedschap (geen perstang), VCA VOL en een eigen bus. Kan uw team a.s. maandag komen versterken.

 

Loodgieter Den Haag – Ap

Ap is een 51 jarige loodgieter die zijn ervaring heeft opgedaan in zowel nieuwbouw als renovatie. Ap is o.a. bekend met voor- en afmontage, riool, water, gas en mechanische ventilatie. Hij kan tekening lezen en is per a.s. maandag beschikbaar.

Elektrotechniek

Elektromonteurs Den Haag – Koppel

Rachid en Jo zijn allround elektromonteurs die elkaar goed aanvullen. De mannen hebben jarenlange ervaring met woningbouw en utiliteit. Ze kunnen o.a. volledige installaties maken voor woningen, meterkasten vervangen, storingen verhelpen en nog veel meer. Je kunt Rachid en Jo een tekening geven en er van uit gaan dat het werk netjes gedaan wordt. Ze zijn per 12-4 inzetbaar in de utiliteit maar gaan een uitdaging elders ook niet uit de weg.

 

Elektromonteur/datamonteur Rotterdam – Jay

Jay heeft inmiddels ruim 8 jaar ervaring als monteur in de renovatie, utiliteit en woningbouw. Kan vanaf tekening een datanetwerk opbouwen. Bekend met o.a. trekken van kabels, goten plaatsen, afmontage in de patchruimte, brandbeveiliging en nog veel meer. Kan uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Elektromonteur Rotterdam – Wil

Wil is een echte vakman, volledig allround inzetbaar in zowel de woningbouw als utiliteit. Wil maakt alles van A tot Z. Met zijn schat aan ervaring is hij ook geschikt om de kar te trekken. Wil is per 12-4 inzetbaar.

 

Elektromonteur Den Haag – Bas

Bas is een echte vakman met ruim 30 jaar ervaring. Hij komt het beste tot zijn recht als hij brandmeld- en/of beveiligingsinstallaties mag aanleggen in de utiliteit en/of renovatie. Bas is per direct inzetbaar en komt met een eigen bus vol gereedschap naar de klus.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!