Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 16 & 17

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

Loodgieter Den Haag – Ali

Ali werkt al geruime tijd voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Ali heeft zijn ervaring als loodgieter opgedaan in de nieuwbouw en renovatie. Hij is bekend met voor- en afmontage, sanitair, riool, water, gas en de meeste CV-installaties. Ali kan uw team per direct komen versterken.

 

Dakdekkers Rotterdam – Koppel

Raf en Barry is een koppel dakdekkers van Poolse origine. Raf spreekt goed Nederlands en zijn broer Barry spreekt Engels. De mannen hebben samen ruim 6 jaar ervaring met o.a. de montage van gootstukken en buizen, bedekken van daken met pannen, trapeziumplaten, bitumen en PVC-membraan. Daarnaast kunnen ze lekkages repareren, daken herstellen en isoleren. Raf en Barry zijn per direct inzetbaar.

 

Allround monteur Almere – Wilco

Wilco is een 57 jarige allround monteur die de laatste tijd voornamelijk stadsverwarming heeft aangelegd op projecten door heel Nederland. Daarnaast is hij bekend met isolatie, grondwerkzaamheden, maken van revisietekeningen en het in beeld brengen van het lassenstelsel. Door zijn ruime ervaring en kennis is hij ook in te zetten als werkvoorbereider / voorman. Wilco is per 26-4 inzetbaar.

 

CV-monteur Den Haag – Gerard

Gerard werkt sinds 1,5 voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Doorgaans zetten wij hem in op bonnenwerk. Gerard is bekend met de meeste CV-installaties en het verhelpen van gas lekkages. Is per direct beschikbaar voor 3 dagen in de week (maandag t/m woensdag) en na 30 april eventueel fulltime inzetbaar.

 

Ass. Loodgieter Amsterdam – Nabil

Nabil is een 25 jarige assistent loodgieter. Hij heeft de opleiding HBO techniek afgerond en een cursus gedaan waarin hij watermeters heeft leren plaatsen. Dit kan hij inmiddels erg goed en wil zich graag verder ontwikkelen in de installatietechniek. Nabil is leergierig, gemotiveerd en kan uw team per direct komen versterken.

Elektrotechniek

Elektromonteur Rotterdam – Ben

Ben is een echte vakman, volledig allround inzetbaar in zowel de woningbouw als utiliteit. Ben maakt alles van A tot Z. Met zijn schat aan ervaring is hij ook geschikt om de kar te trekken. Ben is per 26-4 inzetbaar.

 

Elektromonteur Den Haag – Harry

Harry is een echte vakman met ruim 30 jaar ervaring. Hij komt het beste tot zijn recht als hij brandmeld- en/of beveiligingsinstallaties mag aanleggen in de utiliteit en/of renovatie. Harry is per direct inzetbaar en komt met een eigen bus vol gereedschap naar de klus.

 

Elektromonteur Amsterdam – Simon

Simon heeft ruim 5 jaar ervaring in de elektrotechniek. Hij heeft ervaring in de nieuwbouw, utiliteit, renovatie en retail. Simon is bekend met data/netwerk, brandmeldinstallaties, kabels trekken, storingen oplossen en nog veel meer. Kan uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Elektromonteur Alphen aan den Rijn – Terry

Terry werkt al geruime tijd voor Regiebouw. Wij hebben hem leren kennen als een rustige, betrouwbare elektromonteur die zijn vak verstaat. Door zijn opgedane werkervaring is hij breed inzetbaar. Kan zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten. Per maandag 26-4 inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!