Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 17 t/m 19

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

Allround monteur Almere – Wilco

Wilco is een 57 jarige allround monteur die de laatste tijd voornamelijk stadsverwarming heeft aangelegd op projecten door heel Nederland. Daarnaast is hij bekend met isolatie, grondwerkzaamheden, maken van revisietekeningen en het in beeld brengen van het lassenstelsel. Door zijn ruime ervaring en kennis is hij ook in te zetten als werkvoorbereider / voorman. Wilco is per direct inzetbaar.

 

CV-monteur Den Haag – Gerard

Gerard werkt sinds 1,5 voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Doorgaans zetten wij hem in op bonnenwerk. Gerard is bekend met de meeste CV-installaties en het verhelpen van gas lekkages. Is per direct a.s. maandag inzetbaar.

 

Loodgieter Almere – Manuel

Manuel is een 48 jarige loodgieter die inmiddels meer dan 5 jaar ervaring heeft in de renovatie. Hij kan volledig zelfstandig een badkamer, keuken en/of toilet renoveren. Bekend met leidingwerk, riolering, kleinschalig elektrawerk en de voor- en afmontage van sanitair. Manuel is per 10-5 inzetbaar en komt met een eigen bus en gereedschappen (incl. perstang met alle bekken) naar het werk.

Elektrotechniek

Elektromonteur Den Haag – Harry

Harry is een echte vakman met ruim 30 jaar ervaring. Hij komt het beste tot zijn recht als hij brandmeld- en/of beveiligingsinstallaties mag aanleggen in de utiliteit en/of renovatie. Harry is per maandag 3-5 inzetbaar en komt met een eigen bus vol gereedschap naar de klus.

 

Elektromonteurs Rotterdam – Koppel

Melvin en Simon, beiden 31 jaar, vormen een koppel elektromonteurs dat sinds 2018 werkt via Regiebouw. Ze hebben meerdere projecten naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers afgerond in de utiliteit en woningbouw. Dit koppel is allround inzetbaar, in het bezit van NEN 1010 / NEN 3140 en beide mannen kunnen vanaf tekening werken. Dit koppel kan uw team per direct komen versterken.

 

Elektromonteur Dordrecht – Ahmed

Ahmed is een 48 jarige elektromonteur die al geruime tijd voor Regiebouw werk, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Wij hebben hem leren kennen als een rustige man die zijn vak verstaat. Ahmed is allround inzetbaar in de woningbouw, renovatie en utiliteit. Hij kan zelfstandig vanaf tekening werken en daar waar de tekening tekort schiet komt hij met concrete oplossingen. Ahmed is per maandag 3-5 inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!