Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 2 & 3

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

CV Monteur Den Haag – Zaffie

Zaffie heeft meer dan 20 jaar ervaring als installatiemonteur. Zijn voorkeur gaat uit naar utiliteitswerk, daar hij hier de meeste ervaring heeft opgedaan. Hij loopt echter niet weg voor het aanleggen van dun- en dikwandige installaties in woningbouw, renovatie en utiliteit. Tevens bekend met TIG en autogeen laswerk. Beschikt over gereedschap, eigen vervoer en een VCA diploma. Kan uw team per direct komen versterken.

 

CV Monteur Den Haag – Gerald

Gerald is een 21 jarige monteur die de afgelopen 1,5 jaar via Regiebouw heeft gewerkt, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Is bekend met het vervangen van ketels, rookgas afvoeren, het herstellen en vervangen van complete installaties. Is per maandag week 3 inzetbaar.

 

Luchtkanalenmonteur Rotterdam – Abdel

Abdel heeft ruime ervaring als luchtkanalenmonteur. Bekend met mechanische ventilatie en airco systemen. Is in te zetten in zowel woning- als utiliteitsbouw. In het bezit van Air Condition Technician diploma. Zeer gedreven en betrokken monteur, inzetbaar vanaf maandag.

Elektrotechniek

Elektromonteur Purmerend – Hassan

Hassan is een allround elektromonteur. Zijn werk bestaat voornamelijk uit het aanleggen van elektrische installaties op de bouw. Dit gaat om appartementen, renovaties in bestaande woningen, ziekenhuizen en kantoorpanden. Verder heeft hij ervaring met sterk en zwakstroom, data, brandbeveiliging en storingswerkzaamheden. Hassan werkt het liefst in de utiliteit, maar zal andere uitdagingen zeker niet uit de weg gaan. Hij is in het bezit van een bestelwagen en de nodige elektrische- en handgereedschappen. Per direct inzetbaar.

 

Elektromonteur Zoetermeer – Brandy

Brandy is een 48 jarige allround monteur die de meeste ervaring heeft met utiliteitswerk. Bekend met diverse installaties, denk hierbij aan brandmeld, ontruiming, beveiliging, laagspanning en verlichting. Brandy blinkt uit in het onderhouden en repareren van deze installaties. Per direct inzetbaar.

 

Elektromonteur Rotterdam – Ruben

Ruben is een 30 jarige monteur. Bekend met het aanleggen en/of uitbreiden van elektrotechnische installaties, data/netwerk, brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties, service en onderhoud en nog veel meer. In het bezit van NEN 3140 / BEI / VIAG / hoogwerker certificaat. Is per a.s. maandag inzetbaar.

 

Elektromonteur Spijkenisse – Don

Don is 30 jaar. Heeft ervaring in de woningbouw, renovatie en utiliteit. Bekend met brandmeldinstallaties (geen IDB), sterk en zwakstroom, groepenkasten installeren en nog veel meer. Don kun je een tekening geven en hij zorgt voor een volledig werkende installatie. Beschikt over de juiste gereedschappen, eigen vervoer en VCA. Kan per maandag week 3 voor u starten.

 

Elektromonteur Rotterdam – Raffi

Raffi is een zelfstandige elektromonteur die wij hebben leren kennen als een prettige man in de omgang. Werkt al geruime tijd voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Heeft ervaring met utiliteit, woningbouw en renovatie. Kan tekening lezen en is verder bekend met o.a. brandmeld, groepenkasten aansluiten, kabeltrekken en afmontage. Kan uw team per direct komen versterken.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!