Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 28 t/m 31

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.
Een aantal van onze ‘vaste’ vaklieden kan de komende periode niet doorwerken op hun projecten wegens de bouwvak, maar wil wel graag werken. U kunt deze vaklieden dus tijdelijk in de vakantieperiode inzetten! Heeft u behoefte aan een aantal weken extra mankracht? Neem contact op met uw accountmanager!

Installatietechniek

Loodgieter / CV-monteur | Rotterdam | Chris

Chris is een allround loodgieter / CV monteur van Duitse komaf die de Nederlandse taal goed beheerst. Hij zit ruim 15 jaar in het vak en heeft ruime ervaring opgedaan in de woningbouw en utiliteit. Hier is hij in te zetten van de ruwbouw tot de afmontage. Chris kan alles vanaf tekening maken en is ook zelfstandig in te zetten voor het plaatsen van CV ketels. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Loodgieter / CV-monteur | Rotterdam | Michel

Michel is een 38 jarige loodgieter / CV monteur uit Rotterdam die ruime ervaring heeft in de installatietechniek. Michel werkt inmiddels twee jaar voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van ons en onze opdrachtgevers. Hij is bekend met zowel CV werk als allround loodgieterswerk (dun- en dikwandig). Michel kan zowel in de nieuwbouw, renovatie als utiliteit uitstekend uit de voeten en is per maandag 26-7 inzetbaar.

 

Loodgieter | Almere | Noe

Noe is een allround loodgieter met meer dan 5 jaar ervaring op diverse renovatiewerken. Hij kan volledig zelfstandig een badkamer, keuken en toilet renoveren, leidingen leggen en tevens sanitair afmonteren. Hier en daar kan Noe ook wat elektrawerk verrichten. Noe is per direct inzetbaar en komt met een volledig uitgeruste bus (inclusief perstang en bekken) naar het werk toe.

Elektrotechniek

Elektromonteur | Almere | David

David is een 38 jarige elektromonteur met ruime ervaring in de woningbouw en utiliteit. Hier kan hij alles zelfstandig vanaf tekening maken en daar waar de tekening tekort schiet komt David met gerichte oplossingen. David is per a.s. maandag inzetbaar.

 

Elektromonteur | Almere | Bart

Bart is een ervaren elektromonteur die alles zelfstandig vanaf tekening maken, storingen kan oplossen en tevens servicewerk kan verrichten. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in de nieuwbouw, renovatie en utiliteit. Bart beschikt over meerdere NEN certificeringen en hij geeft zelf regelmatig trainingen aan andere monteurs omtrent de NEN cursussen. Bart is per a.s. maandag inzetbaar.

 

Elektromonteur | Heerhugowaard | Nick

Nick is een allround elektromonteur met ruim 20 jaar ervaring in de nieuwbouw, renovatie, utiliteit en in het bonnenwerk. De laatste jaren heeft hij met veel plezier op een renovatieproject gestaan echter dat project loopt op z’n einde en hij is per 2-8 op zoek naar een nieuwe uitdaging in de nieuwbouw of utiliteit. Niels kan zowel zelfstandig als in groepsverband uitstekend uit de voeten.

 

Elektromonteur | Purmerend | Hicham

Hicham is een 38 jarige eerste monteur die ruim 15 jaar in de elektrotechniek zit. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in de woningbouw, renovatie en utiliteit. Hier kan hij dan ook volledig zelfstandig worden ingezet. Kan tekening lezen en kan met zijn leidinggevende capaciteiten ook anderen aan/bijsturen. Hicham is per direct inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!