Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 3/4 & 8

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

Loodgieter Alkmaar – Rob

Rob is een allround loodgieter met ervaring in de woningbouw en renovatie. Bekend met riool, water, gas, afmontage, mechanische ventilatie en nog veel meer. Beschikt over goed gereedschap, VCA, PBM’s en eigen vervoer. Inzetbaar vanaf 25-02.

 

Assistent luchtkanalenmonteur Zaandam – Ali

Ali is een 39 jarige assistent luchtkanalenmonteur. Heeft de meeste ervaring met luchtkanalen opgedaan door projecten op de Maasvlakte. Denk hierbij aan jachten, schepen. Daarnaast is hij ook bekend met nieuwbouw van appartementen. Kan naast het plaatsen van luchtkanalen ook isoleren. Per maandag week 4 inzetbaar.

 

Loodgieter Rotterdam – Martin

Martin heeft ruim 20 jaar ervaring met nieuwbouw en renovatie van badkamers, keukens en toiletten. Bekend met riool, water, gas, montage van de meeste CV-installaties, afmontage en nog veel meer. Kan uw team per a.s. maandag voor 3 dagen per week (ma, di en wo) komen versterken.

 

Loodgieter Den Haag – Hassan

Hassan werkt al geruime tijd voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Ervaring met nieuwbouw en renovatie. Bekend met riool, water, gas, afmontage en montage van CV-installaties. Hassan heeft een VCA, eigen vervoer en de benodigde gereedschappen. Per 1-2 inzetbaar.

 

Luchtkanalenmonteur Rotterdam – Abdel

Abdel heeft ruime ervaring als luchtkanalenmonteur. Bekend met mechanische ventilatie en airco systemen. Is in te zetten in zowel woning- als utiliteitsbouw. In het bezit van Air Condition Technician diploma. Zeer gedreven en betrokken monteur, inzetbaar vanaf maandag.

 

Assistent luchtkanalenmonteur Rotterdam – Barros

Barros is van Portugese komaf en spreekt uitstekend Nederlands. Heeft o.a. gewerkt bij Schilt & Van Dorp en heeft recent via Regiebouw een project naar alle tevredenheid afgerond. In bezit van VCA, gereedschap, PBM’s en eigen vervoer. Barros kan uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Allround monteur Leusden – Martijn

Martijn is een 45 jarige allround monteur. Heeft ervaring met scheepsbouw, de metaalsector en dikwandig werk. Bekend met onderhoud, revisie, mechanisch, stadsverwarming, fitten en laswerk (TIG & MIG MAG). Kan uw team per 25-2 komen versterken.

Elektrotechniek

Elektromonteur Rotterdam – Evert

Evert zijn specialiteit is woningbouw. Hij kan hier ingezet worden vanaf de ruwbouw tot en met de afmontage. Kan alles vanaf tekening maken. Bekend met alle voorkomende installatiewerkzaamheden waar het gaat om elektra. Brandmeldinstallaties, lasverbindingen maken (steek/draai), zonnepanelen en nog veel meer. Kortom, Evert is een echte allrounder en per 25-1 inzetbaar.

 

Elektromonteur Nijmegen – Ismael

Ismael is een industriële elektromonteur. Heeft ruime ervaring met data, meet- en regeltechniek. Beschikt tevens over leidinggevende capaciteiten. Heeft alle benodigde gereedschap om de klus gedaan te krijgen. Per maandag week 4 inzetbaar.

 

Elektromonteur Tilburg – Malon

Malon heeft ruim 15 jaar ervaring als elektromonteur in de utiliteits- en woningbouw. Bekend met afmontage, kabels trekken, goten monteren, data en nog veel meer. In bezit van VCA, gereedschap, PBM’s en eigen vervoer. Per a.s. maandag inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!