Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 30 t/m 32 en 34 & 35

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.
Een aantal van onze ‘vaste’ vaklieden kan de komende periode niet doorwerken op hun projecten wegens de bouwvak, maar wil wel graag werken. U kunt deze vaklieden dus tijdelijk in de vakantieperiode inzetten! Heeft u behoefte aan een aantal weken extra mankracht? Neem contact op met uw accountmanager!

Installatietechniek

Ass. Loodgieter | Oss | Youssef

Youssef is een 30 jarige ass. Loodgieter uit Oss die zijn ervaring heeft opgedaan in de retail als servicemedewerker / monteur, maar wil zich graag verder ontwikkelen in de installatietechniek. Zijn interesse ligt voornamelijk in de nieuwbouw en het servicesegment. Via Regiebouw heeft Youssef recent een utiliteitsproject, naar alle tevredenheid van ons en onze opdrachtgever, afgerond en is per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Loodgieter | Nieuwendijk | Rik

Rik is een 44 jarige loodgieter die zijn ervaring heeft opgedaan in de nieuwbouw, renovatie en utiliteit. Recent heeft Rik een nieuwbouwproject via Regiebouw afgerond. Dit naar alle tevredenheid van ons en onze opdrachtgever. Rik kan loodgieterswerk verrichten van de ruw- tot afbouw, hij kan volledig zelfstandig badkamers renoveren en ketels afhangen. Kan uw team per 9-8 komen versterken.

 

Loodgieter / Klusjesman | Den Haag | Peter

Peter heeft inmiddels diverse klussen via Regiebouw afgerond, dit naar alle tevredenheid van ons en onze opdrachtgevers. Naast zijn werk als loodgieter kan Peter ook zelfstandig aan de slag in de elektrotechniek. In de W kan Peter zowel CV als riool installaties zelfstandig aanleggen en de voor- en afmontage van sanitair uitvoeren. In de E kan hij alles zelfstandig maken vanaf tekening. Door zijn veelzijdigheid en complete set gereedschap (incl. perstang) is hij voor ieder team een toegevoegde waarde. Peter is per 23-8 inzetbaar.

 

Loodgieter / CV-monteur | Veenendaal | Lars

Lars is een 46 jarige loodgieter / cv-monteur die wij hebben leren kennen als een loyale, hardwerkende man. Lars heeft ruime ervaring in de nieuwbouw. Hier heeft hij o.a. ketels geplaatst, leidingen gelegd en de voor- en afmontage van sanitair gedaan. Lars is vanaf 30-8 voor 4 dagen in de week inzetbaar (maandag t/m donderdag).

Elektrotechniek

Elektromonteur | Dordrecht | Patrick

Patrick is een 39 jarige elektromonteur die ruim 20 jaar in het vak zit. Zijn ervaring heeft hij voornamelijk opgedaan in de renovatie. Kan alles zelfstandig vanaf tekening maken en daar waar de tekening tekort komt, komt Patrick met doelgerichte oplossingen. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Elektromonteur | Regio Almere | Rafe

Rafe is een 38 jarige elektromonteur met ruime ervaring in de woningbouw en utiliteit. Hier kan hij alles zelfstandig vanaf tekening maken en daar waar de tekening tekort schiet komt Rafe met gerichte oplossingen. Rafe is per a.s. maandag inzetbaar.

 

Elektromonteur | Almere | Kees

Kees is een ervaren elektromonteur die alles zelfstandig vanaf tekening maken, storingen kan oplossen en tevens servicewerk kan verrichten. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in de nieuwbouw, renovatie en utiliteit. Kees beschikt over meerdere NEN certificeringen en hij geeft zelf regelmatig trainingen aan andere monteurs omtrent de NEN cursussen. Kees is per a.s. maandag inzetbaar.

 

Elektromonteur | Rotterdam | Bart

Bart is een 51 jarige allround elektromonteur met leidinggevende capaciteiten die zeer breed inzetbaar is. Zijn ervaring heeft hij opgedaan in de nieuwbouw, renovatie en utiliteit. Hier is Bart o.a. bekend met brandmeldinstallaties, sterk- en zwakstroom, data, service & onderhoud en nog veel meer. Kan uw team per 23-8 komen versterken.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!