Beschikbare ZZP vaklieden – Week 33/34

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Loodgieter Hilversum – Rob

Rob is een allround loodgieter met ruim 30 jaar ervaring. Rob kan tekening lezen, heeft leidinggevende capaciteiten en zijn voorkeur gaat uit naar renovatiewerk.

West Nederland

Loodgieter Rotterdam – Jarek

Jarek is een Poolse man (spreekt goed Nederlands) en woont al ruim 11 jaar in Nederland. Jarek heeft ruim 30 jaar ervaring als allround installatiemonteur.

 

Lasser Alphen aan den Rijn – Rob

Rob is een constructiebankwerker / lasser met ruim 30 jaar ervaring. Rob is sinds 2013 werkzaam als ZZP’er. Kan lassen met MIG MAG, TIG, Elektrode en autogeen. Rob kan vanaf tekening lassen.

 

Lasser Den Haag – Ali

Ali is een constructiebankwerker / lasser / scheepslasser met ruim 20 jaar ervaring. Hij kan zowel zelfstandig als in teamverband goed werken. Ali is bekend met nieuw en reparatie werkzaamheden, kan vanaf tekening lassen en samenstellen. Is bekend met staal en aluminium.

 

Lasser Rotterdam – Alex

Alex is een leergierige jongeman met 6 jaar ervaring als constructiebankwerker. Hij kan zelfstandig vanaf tekening werken, onderdelen voorbereiden, samenstellen, bewerken, aflassen, slijpen en snijden van constructies en machines. Las niveau 3 MIG MAG.

Midden en Oost Nederland

Loodgieter Utrecht – Henk

Henk is een allround loodgieter / cv monteur / service & onderhoudsmonteur die al geruime tijd via ons werkt. Zijn voorkeur gaat uit naar renovatie, badkamer, keuken en toiletten. Henk denkt in oplossing en is representatief dus uitermate geschikt voor werk in bestaande woonomgevingen.

 

Elektromonteur Utrecht – Richard

Richard heeft ruim 7 jaar ervaring als elektromonteur in de woningbouw, utiliteit en retail. Hij kan zelfstandig of in teamverband goed uit de voeten. In het bezit van NEN1010, NEN3140, VCA en goed gereedschap.

Zuid Nederland

Elektromonteur Tilburg – Frenk

Frenk is leuk in de omgang en je kunt er altijd vanop aan. Heeft veel ervaring in de woningbouw en utiliteit.

 

Elektromonteur Tilburg – Angelo

Angelo is een betrouwbare en correcte monteur die het liefst nieuwbouw of particulier installatie werk doet.

 

Elektromonteur Tiel – Alex

Alex is een enthousiaste man die zijn vak verstaat als bekwame E-monteur. Alex heeft ruim 40 jaar ervaring en is hierdoor breed inzetbaar. Alex heeft de laatste jaren veel op utiliteitsprojecten gewerkt. In het bezit van NEN3140, VCA en VOG.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!