Beschikbare ZZP vaklieden – Week 35/36/37

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Loodgieter Amsterdam – Jan

Jan  is een allround loodgieter. Kan divers werk verrichten en tevens dakbedekking aanleggen (bitumineus, lood en zink).

 

Elektromonteur Purmerend – Adam

Zijn werk bestaat voornamelijk uit elektrische installaties aanleggen op de bouw. Dit gaat om appartementen, renovaties in bestaande woningen, ziekenhuizen en kantoorpanden. Verder heeft hij ervaring met sterk en zwakstroom, data, brandbeveiliging en storingswerkzaamheden. Adam werkt het liefst utiliteitsbouw, maar zal andere uitdagingen zeker niet uit de weggaan. Hij heeft zo’n 15 jaar ervaring als monteur en is nu bijna een jaar als zelfstandig monteur.

West Nederland

Loodgieter Den Haag – Aziz

Aziz werkt al geruime tijd voor verschillende opdrachtgevers van ons. Hij is o.a. bekend met nieuwbouw, renovatie, afmontage, sanitair, leidingen gas-water en riool en CV ketels.

 

Elektromonteurs Den Haag – Koppel

De mannen werken al geruime tijd samen als koppel, vullen elkaar goed aan. Ze hebben jaren ervaring in de woningbouw en utiliteit. Allround inzetbaar, kunnen tekening lezen en daarop de installatie zelfstandig maken.

 

Elektromonteur Dordrecht – Dick

Heeft ruim 20 jaar ervaring als elektromonteur (1ste monteur) met leidinggevende capaciteiten. Gewerkt op Renovatie, Utiliteit, Service en Woningbouw projecten. Maakt alles zelfstandig vanaf tekening.

 

Elektromonteur Dordrecht – Nes

Nes is naast elektromonteur ook inzetbaar als werkvoorbereider en leidinggevend monteur. Beschikt over ruime ervaring in onder andere de utiliteit. Nes kan vanaf tekening werken.

 

Loodgieters Rotterdam – Koppel

De mannen hebben ervaring met water-gas- riool en mechanische ventilatie. Bekend met afmontage, sanitair en vanaf tekening werken is voor hen geen probleem. Ze hebben op diverse projecten gewerkt, van nieuwbouw tot renovatie. Beschikbaar vanaf week 37.

Midden en Oost Nederland

Elektromonteur Utrecht – Wil

Heeft ruime 7 jaar ervaring als elektromonteur met woningbouw en utiliteit. Kan diverse werkzaamheden verrichten en is tevens bekend met Retail.

Zuid Nederland

Elektromonteur Tilburg – Frank

Frank is leuk in omgang, veel werk gedaan in de utiliteit, grotere projecten gedraaid, kunt er altijd vanop aan. Daarnaast veel ervaring in de woningbouw.

 

Elektromonteur Tilburg – Johan

Johan is een betrouwbare en correcte kerel die  het beste in te zetten is op nieuwbouw of particulier installatie werk.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!