Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 35 & 36

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

Loodgieters | Regio Den Haag | Koppel

Jan en Willem, beiden midden 50, zijn allround loodgieters die uit de Regio van Den Haag komen. De heren zitten al tientallen jaren in de installatietechniek en hebben in die periode ervaring opgedaan in zowel de woning- als utiliteitsbouw. Als dit koppel een voorkeur mag geven dan gaat deze uit naar projecten in de renovatie. Ze werken al geruime tijd samen en vullen elkaar uitstekend aan. Jan en Willem kunnen alles vanaf tekening maken en zijn voor elk project een toevoeging. Kunnen uw team per direct komen versterken.

 

Loodgieter | Nieuwendijk | Erik

Rik is een 44 jarige loodgieter die ervaring heeft in zowel de nieuwbouw, renovatie als in de utiliteit. Rik kan loodgieterswerk verrichten van de ruw- tot afbouw, hij kan volledig zelfstandig badkamers renoveren en ketels hangen/aansluiten. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Assistent Loodgieter/2e monteur | Oss |Bram

Bram is een 30 jarige ass. loodgieter uit Oss die zijn ervaring heeft opgedaan in de retail als servicemedewerker / monteur, maar wil zich graag verder ontwikkelen in de installatietechniek. Zijn interesse ligt voornamelijk in de nieuwbouw en het servicesegment. Via Regiebouw heeft Bram recent een utiliteitsproject, naar alle tevredenheid van ons en onze opdrachtgever, afgerond en is per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Loodgieter/CV-monteur | Maastricht | Maarten

Maarten is zijn carrière gestart als timmerman, maar heeft de laatste jaren zijn focus verlegd naar de installatietechniek. Hij kan o.a. complete badkamers (incl. leidingwerk en afmontage) maken en CV-ketels plaatsen. Maarten is per a.s. maandag inzetbaar.

 

Loodgieter | Den Haag | Ap

Ap is een 33 jarige vakman die inmiddels 5 jaar ervaring heeft als ZZP loodgieter. Hij is ervaren in zowel de nieuwbouw (ruwbouw) als renovatie. Ap is o.a. bekend met riool, water en gas, voor- en afmontage en het plaatsen van CV-ketels. Ap is per direct inzetbaar.

 

Projectleider | Dordrecht | Roy

Roy is in 1990 gestart als servicetechnicus om vervolgens vanaf 2016 als projectleider te starten in zowel de E als W. Als hij een voorkeur mag geven dan gaat deze uit naar nieuwbouw- en renovatieprojecten in de W. Roy zijn werkzaamheden bestaan uit het bezoeken van projecten, het maken van een planning, het uitvoeren van functie/beoordelingsgesprekken en nog veel meer. Is in het bezit van alle benodigde certificaten (o.a. F-gassen, VCA VOL, Stabicad, NEN3140) en staat te popelen om per direct voor u aan de slag te gaan.

Elektrotechniek

Elektromonteur / Loodgieter | Zaandam | Koppel

Dyron en Quentin zijn twee monteurs uit Zaandam die de laatste 3 jaar als koppel werken. Dyron is een volwaardig elektromonteur die breed inzetbaar is op renovatie-, utiliteits- en nieuwbouwprojecten. Zijn werkzaamheden zijn volledig conform NEN1010 en NEN3140 en bestaan o.a. uit het opbouwen van huisinstallaties en het lokaliseren en oplossen van storingen. Naast zijn werk als elektromonteur kan hij ook als loodgieter uit de voeten. Hier is hij bekend met de voor- en afmontage van sanitair, leidingwerk en nog veel meer.
Quentin is de volwaardige loodgieter van dit koppel en kan alles maken van a tot z. Zijn ervaring heeft hij opgedaan in de nieuwbouw, renovatie en utiliteit. Hier is Quentin o.a. bekend met riool, water en gas, het plaatsen van CV-ketels, voor-en afmontage en nog veel meer. Quentin kan tevens als elektromonteur werkzaamheden verrichten.
Dit koppel is per direct inzetbaar voor opdrachten in zowel de E als W.

 

Elektromonteur | Nijmegen | Rafael

Rafael is een 27 jarige elektromonteur die wij hebben leren kennen als een hardwerkende en vriendelijke zzp’er. Hij is allround inzetbaar op nieuwbouw, renovatie en utiliteitsprojecten. Hier kan Rafael volledig zelfstandig werken (vanaf tekening). Rafael is per direct inzetbaar.

 

Elektromonteur | Rotterdam | Dre

Dre is een 31 jarige elektromonteur die inmiddels meerdere projecten via Regiebouw heeft afgerond. Dit naar alle tevredenheid van ons en onze opdrachtgevers. Dre heeft zijn ervaring opgedaan in zowel utiliteit, nieuwbouw als renovatie. Naast zijn werkzaamheden als elektromonteur is Dre sinds het begin van dit jaar ook actief als aircomonteur. In september start hij met de Stek cursus (1 dag per week) en wil zich daarin graag door ontwikkelen. Kan uw team per direct komen versterken voor 4 dagen in de week.

 

Assistent elektromonteur / 2e monteur | Amsterdam | Ronald

Ronald is een 32 jarige assistent e-monteur die recent gewerkt heeft als monteur van ‘slimme’ meters en op aanvraag van de opdrachtgever zich tevens hiervoor heeft gecertificeerd. Als 2e monteur in de E heeft Ronald o.a. meegewerkt aan de montage van complete installaties en de voor- en afmontage. Ronald wil zich graag verder ontwikkelen in de elektro en is per direct inzetbaar.

 

Datamonteur | Den Haag | Michel

Michel is een 26 jarige datamonteur die ervaring heeft met het aanleggen van netwerkbekabeling en het maken van aansluitingen. Tevens kan hij de bekabeling in de patchkast afwerken, routers aansluiten en alle bekabeling voor internet, tv en telefonie aansluiten. Michel is communicatief zeer sterk en echt een visitekaartje voor elk bedrijf. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Elektromonteur | Den Haag | Hasan

Hasan is een 34 jarige allround elektromonteur die diverse projecten via Regiebouw succesvol heeft afgerond. Hasan kan vanaf tekening werken en bovendien ook wijzigingen op schema’s en tekeningen bijhouden t.b.v. revisietekeningen. Hij is o.a. bekend met de aanleg en het onderhoud van elektrotechnische installaties, data/brandmeld/beveiliging en nog veel meer. Hasan is per direct inzetbaar.

 

Elektromonteur | Leidschendam | John

John heeft ruime ervaring als elektromonteur in de utiliteit en renovatie. O.a. bekend met infra, elektrische installaties (230V en 440V kracht compleet), NEN 1010 (elektra) inclusief montages, aflassen van wcd’s en nog veel meer. John kan zelfstandig vanaf tekening werken en beschikt over alle benodigde certificaten. Per dinsdag direct inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!