Beschikbare ZZP vaklieden – Week 36/37/38

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Loodgieter Amsterdam – Jan

Jan is een allround loodgieter die onder andere inzetbaar is op leidingwerk, CV montage, mechanische ventilatie maar ook dakbedekkingen (bitumineus, lood en zink).

 

Elektromonteur Purmerend – Jan

Jan is een ervaren, allround e-monteur met een voorkeur voor de grotere woningbouw en utiliteitsprojecten.

West Nederland

Loodgieters Rotterdam – Koppel

Kris en Jan hebben ervaring met water-gas-riool en mechanische ventilatie. Tevens zijn de mannen bekend met afmontage, sanitair en vanaf tekening werken is voor hen geen probleem. Ze zijn divers inzetbaar, van nieuwbouw tot renovatie.

 

Loodgieters Den Haag – Koppel

George en Erik zijn utiliteit loodgieters. Ze zijn al ruim 20 jaar actief als ZZP’er waarvan de laatste 3 jaren in Nederland. Ze spreken perfect Engels en kunnen vanaf tekening werken. Zijn zeer divers inzetbaar.

 

Loodgieter Rotterdam – Erik

Erik is een allround loodgieter met ruim 20 jaar ervaring. De meeste ervaring heeft hij opgedaan in de nieuwbouw en renovatie. Hij is breed inzetbaar, ook op service / bonnenwerk.

Midden en Oost Nederland

Elektromonteur Apeldoorn – Bas

Bas is een elektromonteur die inzetbaar is in de utiliteit en renovatie. Kan vanaf tekening werken en heeft ervaring met o.a. kabels trekken en afmonteren van componenten.

 

Elektromonteur Arnhem – Bas

Bas is een jonge leergierige elektromonteur met 4 jaar ervaring. Is bekend met renovatie, nieuwbouw en utiliteit. Bas doet voornamelijk groepenkasten vervangen van bestaande installaties, kabelgoten monteren, data, etc.

 

Elektromonteur Arnhem – Hassan

Hassan is een ervaren monteur die wij inzetten in de kleinschalige nieuwbouw en het onderhouds- en renovatiewerk. Sociaal persoon die goed met andere mensen en met bewoners overweg kan. Inzetbaar vanaf week 38.

Zuid Nederland

Monteur Regio Breda – John

John is een allround monteur met ruime ervaring als TD medewerker, onderhoud & service. Bovendien kan hij TIG & MIG Mag lassen (beschikt over de nodige lasapparatuur). John kan goed procesmatig werken en denkt in oplossingen.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!