Beschikbare ZZP vaklieden – Week 37

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Elektromonteur Almere – Joost

Joost is een elektromonteur die allround inzetbaar is van kleinschalig particulier werk tot grote utiliteitsbouw en alles daar tussen. Serieuze vakman met een mooi werktempo.

 

Elektromonteur Purmerend – Brahim

Brahim is een elektromonteur voor nieuwbouwprojecten. Hij kan goed ingezet worden op installatiewerk in woningbouw en utiliteitsbouw. Vakvolwassen monteur met goede papieren en vlot werktempo.

West Nederland

Loodgieters Rotterdam – Koppel

Chris en Jan hebben ervaring met water-gas-riool en mechanische ventilatie. Tevens zijn de mannen bekend met afmontage, sanitair en vanaf tekening werken is voor hen geen probleem. Ze zijn breed inzetbaar, van nieuwbouw tot renovatie.

 

Loodgieters Den Haag – Koppel

George en Erik zijn utiliteit loodgieters. Ze zijn al ruim 20 jaar actief als ZZP’er waarvan de laatste 3 jaren in Nederland. Ze spreken perfect Engels en kunnen vanaf tekening werken. Zijn zeer divers inzetbaar.

 

Luchtkanalenmonteur Rotterdam – Ab

Ab is een ervaren luchtkanalenmonteur. Kan werken met mechanische ventilatie en airco systemen, zowel in de woningbouw als utiliteit.

 

Elektromonteur Den Haag – Rens

Rens heeft ervaring met retail, utiliteit- en woningbouw. Bekend met o.a. elektrotechnische installaties, brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties, beveiligingsinstallaties, data/netwerk systemen en service & onderhoud.

 

Elektromonteur Maassluis – Nasir

Nasir heeft op diverse projecten gewerkt o.a. in de renovatie, utiliteit en nieuwbouw. Kan volgens de tekening krachtinstallatie en lichtinstallatie aanleggen/installeren, sterkstroom en zwakstroom kabels/installatiedraad trekken door pijpinstallaties en kabelgoten afmonteren. In bezit van installatiedeskundige brandmeldinstallatie.

 

Elektromonteur Rotterdam – Melvin

Melvin is een monteur met woningbouw / ruwbouw ervaring. Kan zonder problemen vanaf tekening werken.

 

Elektromonteur Omgeving Gouda – Murat

Murat is een veelzijdige monteur die ervaring heeft met elektrotechnische installaties (utiliteitsbouw, restaurants, casino’s en supermarkten). Kan ook met data-telecommunicatie en elektrische oplaadpunten werken.

Midden en Oost Nederland

Elektromonteur Nijmegen – Alex

Alex is een enthousiaste man die ruim 40 jaar ervaring heeft en hierdoor zeer breed inzetbaar is. De laatste jaren veel op utiliteitsprojecten gewerkt.

Zuid Nederland

Elektromonteur Tilburg – Frank

Frank is leuk in omgang, veel werk gedaan in de utiliteit, grotere projecten gedraaid, kunt er altijd vanop aan. Daarnaast veel ervaring in de woningbouw.

 

Elektromonteur Tilburg – Johan

Johan is een ervaren en representatieve monteur die het beste in te zetten is op nieuwbouw of particulier installatie werk.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!