Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 38

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

Loodgieter | Boskoop | Wessel

Wessel is een 27 jarige zzp’er die nu enkele jaren ervaring heeft in de installatietechniek. Hier is hij allround inzetbaar als loodgieter (geen CV werk). Wessel kan tekening lezen en is zowel zelfstandig als in teamverband goed in te zetten. Hij is per a.s. maandag beschikbaar en komt met eigen vervoer en alle benodigde gereedschappen (incl. perstang) naar het werk toe.

 

CV-Monteur | Den Haag | David

David is een 23 jarige cv-monteur die sinds zijn 18e in het vak zit. Hij heeft in die periode veel ervaring opgedaan met het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoud aan ketels. Daarnaast kan David ook ketels monteren en in bedrijf stellen. Hij is in het bezit van een eigen bus met alle benodigde gereedschappen en diploma’s om het werk puntgaaf uit te voeren. Als hij een voorkeur mag geven dan is David per a.s. maandag op zoek naar een service & onderhoudsproject.

Elektrotechniek

Elektromonteur | Almere | Maarten

Maarten is een ervaren elektromonteur die alles zelfstandig vanaf tekening kan maken, storingen kan oplossen en tevens servicewerk kan verrichten. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in de nieuwbouw, renovatie en utiliteit. Maarten beschikt over meerdere NEN certificeringen en hij geeft zelf regelmatig trainingen aan andere monteurs omtrent de NEN cursussen. Maarten is per a.s. maandag inzetbaar.

 

Elektromonteur | Rotterdam | Ed

Ed is een 28 jarige elektromonteur die ervaring heeft in zowel de nieuwbouw, renovatie als utiliteit. Ed kan volledig zelfstandig vanaf tekening werken, maar komt ook in groepsverband sterk uit de voeten. Ed is per a.s. maandag inzetbaar.

 

Elektromonteurs | Rotterdam | Koppel

Natesh en zijn broertje Arwin vormen een koppel elektromonteurs dat elkaar perfect aanvult. De mannen beschikken beiden over hun NEN 1010 en 3140 certificaten en hebben ervaring in de nieuwbouw, renovatie en utiliteit. Dit koppel is o.a. bekend met sterk en zwakstroom, data, brandmeld, inbraakpreventie en nog veel meer. Natesh en Arwin zijn per 20-9 inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!