Beschikbare ZZP vaklieden – Week 38

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Elektromonteur Almere – Johan

Johan is een elektromonteur die allround inzetbaar is van kleinschalig particulier werk tot grote utiliteitsbouw en alles daar tussen. Serieuze vakman met een mooi werktempo.

 

Elektromonteur Purmerend – Erkan

Erkan is een elektromonteur voor nieuwbouwprojecten. Erkan kan goed ingezet worden op installatiewerk in woningbouw en utiliteitsbouw. Vakvolwassen monteur met goede papieren en vlot werktempo.

West Nederland

Elektromonteur Maassluis – Bilal

Bilal heeft op diverse projecten gewerkt o.a. in de renovatie, utiliteit en nieuwbouw. Kan volgens de tekening krachtinstallatie en lichtinstallatie aanleggen/installeren, sterkstroom en zwakstroom kabels/installatiedraad trekken door pijpinstallaties en kabelgoten afmonteren. In bezit van installatiedeskundige brandmeldinstallatie.

 

Elektromonteur Zoetermeer – Renzo

Renzo heeft op diverse projecten gewerkt (o.a.Utiliteit, hotels, ziekenhuizen). Kan werken met elektrische, brand en ontruimings-installaties. Daarnaast ook CCTV, data & intercom installaties en het superviseren van het testen van deze systemen.

 

Elektromonteur Rotterdam – Mark

Mark heeft voornamelijk op ruwbouw projecten gewerkt. Maakt alles vanaf tekening van A tot Z.

 

Elektromonteur Den Haag – Rens

Rens heeft ervaring met retail, utiliteit- en woningbouw. Bekend met o.a. elektrotechnische installaties, brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties, beveiligingsinstallaties, data/netwerk systemen en service & onderhoud.

Midden en Oost Nederland

Installatiemonteur Nieuwegein – Omar

Omar is een allround W-installatiemonteur met ruim 20 jaar ervaring. Heeft de laatste 15 jaar gewerkt als service/onderhoudsmonteur/ storingsmonteur, van kleine tot grote gebouw- gebonden installaties. Zijn specialisme ligt voornamelijk in de grote gebouw installaties met grote oppervlakte.

 

Elektromonteur Utrecht – Jarno

Jarno heeft ruim 20 jaar ervaring als elektromonteur. Heeft op diverse utiliteits, renovatie en woningbouw projecten gewerkt (zorginstellingen, hotels, retail ombouw supermarkten, villa’s, verpleegtehuizen en appartementen).

 

Elektromonteur Nijmegen – Arie

Arie heeft veel ervaringen, zowel met kleine als grote projecten in de renovatie, utiliteit en nieuwbouw. Tevens is hij bekend met brandmeldinstallatie.

Zuid Nederland

Monteur Regio Waalwijk – Okan

Okan is een allround monteur met ruime ervaring als TD medewerker (onderhoud & service). Kan daarnaast TIG & MIG MAG lassen. Heeft ervaring met food, industrie en petrochemie. Is goed in procesmatig werken en doet dit secuur. Denkt in oplossingen.

 

Elektromonteur Tilburg – Patrick

Patrick is leuk in omgang. Heeft veel werk gedaan in de utiliteit, met name grotere projecten gedraaid. Je kunt er altijd vanop aan. Daarnaast veel ervaring in de woningbouw.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!