Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 38 & 39

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

Loodgieter | Schiedam | Mo

Mo is een 54 jarige loodgieter die meer dan 30 jaar ervaring heeft in de installatietechniek. Hij is in te zetten voor al het (dunwandig) leidingwerk; riool, water, noem maar op. Maar kan bovendien ook montage van luchtkanalen en lassen (MIG, MAG & TIG). Mo is een echte toevoeging voor iedere bouw en hij is per 27-9 beschikbaar!

 

CV service-monteur | Rotterdam | Khalid

Khalid is een 23 jarige zzp’er die nu enkele jaren ervaring in de installatietechniek heeft. In die periode heeft hij veel ervaring opgedaan met het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoud aan ketels. Hij is o.a. bekend met ketels van de merken Intergas, Nevit en Remeha. Khalid is in het bezit van een eigen bus met alle benodigde gereedschappen en diploma’s om het werk puntgaaf uit te voeren. Kan uw team per a.s. maandag komen versterken.

Elektrotechniek

Elektromonteur | Amsterdam | Calvin

Calvin is een 21 jarige elektromonteur die sinds zijn 16e in het vak zit. In die periode heeft hij ervaring opgedaan in de woningbouw en utiliteit. Calvin kan volledig zelfstandig vanaf tekening werken en is o.a. bekend met brandmeld, data, glasvezel en nog veel meer. Per direct inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!