Beschikbare ZZP vaklieden – Week 39

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Elektromonteur Purmerend – Hassan

Hassan is een jonge eerste monteur die wij doorgaans inzetten in de woningbouw en het utiliteitswerk. Hij is inzetbaar op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en heeft ook ervaring met het monteren van diverse beveiligingssystemen.

 

Elektromonteur Purmerend – Hendrik

Zijn werk bestaat voornamelijk uit elektrische installaties aanleggen op de bouw. Dit gaat om appartementen, renovaties in bestaande woningen, ziekenhuizen en kantoorpanden. Verder heeft hij ervaring met sterk en zwakstroom, data, brandbeveiliging en storingswerkzaamheden. Hendrik werkt het liefst utiliteitsbouw, maar zal andere uitdagingen zeker niet uit de weggaan. Hij heeft zo’n 15 jaar ervaring als monteur en is nu bijna een jaar actief als zelfstandig monteur.

West Nederland

Loodgieter Den Haag – Daan

Daan is vanaf zijn 16e jaar werkzaam in de installatie. Heeft ervaring met bonnen / service werk, renovatie en woningbouw (ook in het luxe segment). Hij denkt in oplossingen, is representatief, werkt op hoog tempo en verstaat zijn vak!

 

Loodgieter Den Haag – Appie

Appie heeft de meeste ervaring opgedaan in de ruwbouw. Kan vanaf tekening werken. (Standleidingen, afmonteren etc.). Tevens bekend met elektro werkzaamheden.

 

Elektromonteur Den Haag – Jo

Jo is een 33 jarige specialist op het gebied van Data, brandmeldinstallatie, beveiliging, wifi, camera, ect. Heeft een VOG verklaring. Tevens in bezit van een IDB (installatiedeskundige brandmeldinstallatie diploma).

 

Elektromonteur Leidschendam – John

John is een elektromonteur met ruime ervaring in de utiliteit en renovatie. Kan zelfstandig vanaf tekening werken.

Midden en Oost Nederland

Elektromonteur Nijmegen – Raf

Raf heeft veel ervaringen met zowel kleine als grote projecten. Heeft gewerkt op renovatie, utiliteit en nieuwbouwprojecten. Tevens ervaring met brandmeldinstallatie .

Zuid Nederland

Elektromonteur Tilburg – Michael

Michael is een e-monteur met ervaring in de utiliteit. Hij is gespecialiseerd in zonnepanelen en laadstations, maar is ook goed in te zetten voor diverse elektra werkzaamheden.

 

Elektromonteur Nederland – Roy

Roy werkt al ruim 2 jaar voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Is een rustige man, denkt in oplossingen en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Kan zelfstandig vanaf tekening een complete installatie aanleggen. Ervaring met Renovatie, utiliteit en woningbouw.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!