Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 4 & 5

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

Allround Monteur Rotterdam – Robbie

Robbie is een 40 jarige allround monteur met ervaring in de woningbouw / renovatie. Bekend met het plaatsen van CV ketels, montage van airco systemen, afmontage maar ook basis elektrawerk en timmerwerk in de nieuwbouw. Per a.s. maandag inzetbaar.

 

CV Monteur Oss – Appie

Appie is een CV monteur / loodgieter met ervaring in nieuwbouw en renovatie die per a.s. maandag beschikbaar is. Bekend met het plaatsen van CV ketels, leidingen leggen, riool, water en gas, afmontage en nog veel meer. Vriendelijk in de omgang, wat hem uiterst geschikt maakt voor service / bonnenwerk in bewoonde omgeving. Kan uw team per 1-2 komen versterken.

 

Loodgieter Utrecht – Murat

Murat is een 43 jarige allround loodgieter die al geruime tijd voor Regiebouw werkt. Heeft ervaring met nieuwbouw en renovatieprojecten. Bekend met riool, water en gas, diverse CV installaties en afmontage. Per maandag 1-2 inzetbaar.

 

Loodgieters Oss – Koppel

Geert en Steef is een koppel met ruime ervaring in de woningbouw en renovatie. Ze maken alles vanaf de ruwbouw t/m de oplevering. De mannen komen met goed gereedschap, VCA en een werkbus. Per a.s. maandag inzetbaar.

Elektrotechniek

Elektromonteur Regio Almere – Jeroen

Jeroen is een ervaren e-monteur die allround inzetbaar is, maar het liefste aan de slag gaat op de grotere nieuwbouw of renovatieprojecten. Jeroen is een amicale man in de omgang met een mooie werkhouding. Jeroen kan goed zelfstandig werken en kan ook minder ervaren monteurs op sleeptouw nemen. Beschikt over het juiste gereedschap, pbm’s en papieren. Per direct inzetbaar.

 

Elektromonteur Rotterdam – Rik

Rik is een elektromonteur met leidinggevende capaciteiten die zijn ervaring heeft opgedaan op utiliteits en renovatieprojecten. Is gespecialiseerd in BMI, data en beveiliging en het uitvoeren van inspecties aan groepenkasten. Beschikt over alle benodigde papieren, gereedschap, vervoer en pbm’s. Per a.s. maandag inzetbaar.

 

Elektromonteur Maassluis – Nades

Nades is een allround elektromonteur met ervaring in renovatie, utiliteit en nieuwbouw. Maakt alles van a tot z vanaf tekening. In het bezit van eigen vervoer, VCA, gereedschap en pbm’s. Per a.s. woensdag inzetbaar.

 

Elektromonteur Den Bosch – Freddie

Freddie heeft ruime ervaring met panelenbouw, industrie en machinebouw. Is een echte aanpakker die geen 7-4 mentaliteit heeft. Goed zelfstandig in te zetten en kan uw team per direct komen versterken.

 

Elektromonteur Tilburg – Malon

Malon heeft ruim 15 jaar ervaring als elektromonteur in de utiliteits- en woningbouw. Bekend met afmontage, kabels trekken, goten monteren, data en nog veel meer. In bezit van VCA, gereedschap, PBM’s en eigen vervoer. Per a.s. maandag inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!