Beschikbare ZZP vaklieden – Week 40/41/42

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Assistent Loodgieter Amsterdam – Andre

Andre is een assistent loodgieter die ervaring heeft in woningbouw met het aanleggen van gas- water en rioolleidingen.

 

Elektromonteur Purmerend – Timor

Timor is een jonge eerste monteur die ingezet kan worden in zowel woningbouw als utiliteit. Hij is inzetbaar op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en heeft ook ervaring met het monteren van diverse beveiligingssystemen.

West Nederland

Loodgieter Rotterdam – Sander

Sander is een installateur met ruim 15 jaar ervaring in renovatie, nieuwbouw en burgerwerk. Kan bonnenwerk, service en storingen doen. Daarnaast kan hij ook volledige CV installaties maken, werken aan gas en water leidingen en nog veel meer.

 

Elektromonteur Den Haag – Jo

Jo is een specialist op diverse gebieden (data, brandmeldinstallatie, wifi, etc.). Hij is in het bezit van een VOG en IDB.

 

Elektromonteur Rotterdam – Ruben

Ruben is een 30 jarige veelzijdige elektromonteur. Denk hierbij aan het aanleggen of uitbreiden van elektrotechnische installaties, werken met data/netwerk systemen maar ook brandmeldinstallaties. Ook geschikt voor service en onderhoud.

Midden en Oost Nederland

Loodgieter Arnhem – Maarten

Maarten heeft ruim 14 jaar ervaring als loodgieter / cv monteur. Zijn voorkeur gaat uit naar nieuwbouw en renovatie. Beschikbaar vanaf week 42.

 

Elektromonteur Utrecht – James

James houdt van snel, secuur en netjes werken. Is een flexibele, betrouwbare en collegiale vakman. James heeft ruim 20 jaar ervaring als elektromonteur op diverse utiliteits, renovatie en woningbouw projecten.

 

Elektromonteur Utrecht – Roy

Roy werkt al ruim 2 jaar voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Is een rustige man, denkt in oplossingen en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Kan zelfstandig vanaf tekening een complete installatie aanleggen. Roy heeft ervaring met renovatie, utiliteit en woningbouw.

Zuid Nederland

Elektromonteur Tilburg – Cees

Cees is een fijne kerel in de omgang. Heeft veel werk gedaan in de utiliteit en grotere projecten gedraaid. Je kunt er altijd van op aan. Daarnaast heeft hij eveneens veel ervaring in de woningbouw.

 

Elektromonteur Tilburg – Hans

Hans kun je zowel in de nieuwbouw als in de bestaande bouw (renovatie) goed inzetten. Een prima kerel, betrouwbaar en correct.

 

Sprinklermonteur Tilburg – Jan

Jan is een sprinklermonteur met ruime ervaring. Zijn hart gaat sneller kloppen van het monteren van een mooie installatie, echte doorgewinterde monteur.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!