Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 40 & 41

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

Allround Monteur | Regio Arnhem | Jan

Jan is een 55 jarige allround monteur die al meer dan 20 jaar in de installatietechniek zit. Hij heeft veel ervaring, zowel in de woningbouw, utiliteit als in de renovatie. Jan is in de branche redelijk uniek, want hij is volledig zelfstandig in te zetten als loodgieter, cv-monteur en als elektromonteur. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Loodgieter | Vlaardingen | Jozef

Jozef is een echte vakman met ruime ervaring in de installatietechniek. Hij werkt inmiddels twee jaar onafgebroken via Regiebouw op projecten in de woningbouw, nieuwbouw, renovatie en utiliteit. Hier kan hij alles zelfstandig vanaf tekening maken. Kan uw team per 11-10 komen versterken.

Elektrotechniek

Elektromonteur | Den Haag | Ali

Ali is een 33 jarige allround elektromonteur die ervaring heeft in zowel de nieuwbouw, renovatie als utiliteit. Het is een vakman in hart en nieren en hij kan alles zelfstandig vanaf tekening maken. Ali heeft meerdere projecten via Regiebouw succesvol afgerond. Per week 41 inzetbaar.

 

Datamonteur | Den Haag | Batoe

Batoe is een 26 jarige datamonteur die ervaren is in het aanleggen van netwerkbekabeling en het maken van aansluitingen. Tevens kan hij de bekabeling in de patchkast afwerken, routers aansluiten en alle bekabeling voor internet, tv en telefonie aansluiten. Batoe is communicatief zeer sterk en echt een visitekaartje voor elk bedrijf. Kan uw team per 11-10 komen versterken.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!