Beschikbare ZZP vaklieden – Week 41/42/43/44

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Monteur W+E Groningen – Larie

Larie is een monteur met ruime ervaring in de E&W en ICT-Software. Werkt sinds 2006 als werktuigbouwkundig installateur en elektricien. Kan service en storingen doen. Daarnaast kan hij ook volledige CV installaties maken, werken aan gas en water leidingen en nog veel meer.

 

Loodgieter Almere – Karel

Karel is een 34 jarige loodgieter die zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de verf komt. Werkt vanaf tekening. Heeft ervaring met o.a. woningbouw en utiliteitsbouw. Vanaf week 44 inzetbaar.

 

Elektromonteur Alkmaar – Hassan

Hassan is een S&O monteur die al jaren via Regiebouw werkt. Serieuze, nette jongen met een mooi werktempo en goede communicatieve eigenschappen. Hassan is drie dagen per week inzetbaar, van maandag tot en met woensdag voor Service en Onderhoudswerk. Eventueel ook in overleg in te zetten als een storingsmonteur die voor een periode 24/7 bereikbaar kan zijn. Hassan beschikt over goed eigen vervoer, eigen gereedschappen en pbm’s.

West Nederland

Installatiemonteur Rotterdam – Josh

Josh is een allround CV installatiemonteur met ruim 30 jaar ervaring. Zijn voorkeur gaat uit naar utiliteitswerk. Kan zowel dik als dunwandig werk en heeft ervaring met fitten, flensen, cv-ketels en nog veel meer. Vanaf week 42 inzetbaar.

 

Elektromonteur Leiden – Hassan

Hassan zijn werk bestaat voornamelijk uit het aanleggen van elektrische installaties. Dit gaat om appartementen en renovaties in bestaande woningen, ziekenhuizen en kantoorpanden. Verder heeft hij ervaring met sterk en zwakstroom, data, brandbeveiliging en storingswerkzaamheden. Hassan werkt het liefst in utiliteitsbouw, maar zal andere uitdagingen zeker niet uit de weggaan. Beschikbaar vanaf week 43.

 

Elektromonteur Rotterdam – Gil

Gil heeft ruim 5 jaar ervaring als elektromonteur. Bekend met renovatie, NEN 1010 / NEN 3140. Kan vanaf tekening de installatie aanleggen, Bekend met o.a. armaturen hangen , kabelgoten en stopcontacten monteren , kabels trekken en nog veel meer.

Midden en Oost Nederland

Loodgieter Arnhem – Martijn

Martijn is een 39 jarige loodgieter die alles van A tot Z maakt. Werkt zelfstandig vanaf tekening. Beschikt over ruime ervaring op diverse gebieden. Is vanaf week 43 inzetbaar in de omgeving Arnhem / Nijmegen.

 

Elektromonteur Amersfoort – Ray

Ray heeft ruim 6 jaar ervaring als elektromonteur. Kan zowel zelfstandig als in teamverband worden ingezet. Tekening lezen is voor hem geen probleem. Hij is inzetbaar op zowel woningbouw, utiliteit, renovatie en industriewerk. Beschikt tevens over kennis van data, alarm en brandmeldinstallaties.

Zuid Nederland

Sprinklermonteur Tilburg – Corne

Corne is een ervaren sprinklermonteur. Heeft de afgelopen 13 jaar gewerkt in nieuwbouw en renovatie. Hij is zowel zelfstandig als in teamverband goed in te zetten. Vanaf week 42 inzetbaar.

 

Elektromonteur Tilburg – Cees

Cees is een fijne kerel in de omgang. Is allround in te zetten in Utiliteit én woningbouw. Je kunt van Cees op aan, is er altijd en werkt zeer gemotiveerd.

 

Elektromonteur Tilburg – Hans

Hans kun je zowel in de nieuwbouw als in de bestaande bouw (renovatie) goed inzetten. Een prima kerel, betrouwbaar en correct.

 

Sprinklermonteur Tilburg – Jan

Jan is een sprinklermonteur met ruime ervaring. Zijn hart gaat sneller kloppen van het monteren en demonteren van een bestaande installatie.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!