Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 41 & 42

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

Loodgieter | Den Haag | Ali

Ali is een 31 jarige loodgieter uit Den Haag. Ali kan alles vanaf tekening maken, denk hierbij aan het dunwandige leidingwerk en de afmontage en is per direct inzetbaar van woensdag tot en met vrijdag.

 

Allround monteur | Rotterdam | Manjit

Manjit is een 46 jarige monteur uit Rotterdam die zowel in de E als W per a.s. maandag inzetbaar is. Hij zit al ruim 15 jaar in het loodgieters vak en in diezelfde periode heeft hij ook werkervaring opgedaan in de elektra en als timmerman. Manjit kan volledig zelfstandig vanaf tekening werken, heeft een eigen bus met alle gereedschappen (incl. perstang) en zijn veelzijdigheid maakt van Manjit een multi-inzetbare vakman, uitermate geschikt voor mutatie/renovatie!

Elektrotechniek

Elektromonteur | Dordrecht | Emre

Emre is een allround elektromonteur uit Dordrecht die al geruime tijd voor Regiebouw werkt. Emre is een rustige, vriendelijke man die zijn vak verstaat. Hij kan volledig zelfstandig vanaf tekening werken, denkt in oplossingen en is een echte toevoeging voor elk team. Emre is per direct inzetbaar.

 

Elektromonteur | Amsterdam | Salman

Salman is een 21 jarige elektromonteur die sinds zijn 16e in het vak zit. In die periode heeft hij ervaring opgedaan in de woningbouw en utiliteit. Salman kan volledig zelfstandig vanaf tekening werken en is o.a. ook bekend met brandmeldinstallaties, data, glasvezel en nog veel meer. Per a.s. maandag inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!