Beschikbare ZZP vaklieden – Week 42/43

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Loodgieter Hilversum – Robbie

Robbie is allround inzetbaar. Kan vanaf tekening werken. Heeft ervaring in nieuwbouw, burgerwerk en utiliteit. Zijn voorkeur gaat uit naar renovatiewerk. Kan maandag al uw team komen versterken.

 

Elektromonteur Alkmaar – Hassan

Hassan is een S&O monteur die al jaren via Regiebouw werkt. Serieuze, nette jongen met een mooi werktempo en goede communicatieve eigenschappen. Hassan is drie dagen per week inzetbaar, van maandag tot en met woensdag voor Service en Onderhoudswerk. Eventueel ook in overleg in te zetten als een storingsmonteur die voor een periode 24/7 bereikbaar kan zijn. Hassan beschikt over goed eigen vervoer, eigen gereedschappen en pbm’s en is direct inzetbaar.

 

Elektromonteur Purmerend – Niek

Niek zijn werk bestaat voornamelijk uit het aanleggen van elektrische installaties. Dit gaat om appartementen en renovaties in bestaande woningen, ziekenhuizen en kantoorpanden. Verder heeft hij ervaring met sterk en zwakstroom, data, brandbeveiliging en storingswerkzaamheden. Niek werkt het liefst in utiliteitsbouw, maar zal andere uitdagingen zeker niet uit de weggaan. Per direct inzetbaar.

West Nederland

Installatiemonteur Den Haag – Fred

Fred is een allround installatiemonteur met ruim 20 jaar ervaring en per direct inzetbaar. Hij heeft de laatste 15 jaar gewerkt als service & onderhoudsmonteur en storingsmonteur. Bekend met airco’s, ketelhuizen, cv ketels en nog veel meer.

 

Installatiemonteur Rotterdam – Josh

Josh is een allround CV monteur met ruim 30 jaar ervaring. Zijn voorkeur gaat uit naar utiliteitswerk. Kan zowel dik als dunwandig werk en heeft ervaring met fitten, flensen, cv-ketels en nog veel meer. Per direct inzetbaar.

 

Monteur Rotterdam – Ab

Ab heeft ruime ervaring als luchtkanalenmonteur. Bekend met mechanische ventilatie en airco systemen. Is in te zetten in zowel woning- als utiliteitsbouw. In het bezit van Air Condition Technician diploma. Zeer gedreven en betrokken monteur, inzetbaar vanaf maandag.

 

Elektromonteur Den Haag – Rob

Rob is zelfstandig monteur met ruim 19 jaar ervaring in de woningbouw, utiliteit en renovatie. Bekend met o.a. onderhoud & service, brandbeveiliging, kabelgoten en nog veel meer. Beschikbaar vanaf week 43.

 

Elektromonteur Den Haag – Sjaan

Sjaan is een 32 jarige elektromonteur uit Den Haag. Een specialist op het gebied van data, wifi en brandbeveiliging netwerk installeren. Heeft veel projecten gewerkt voor Defensie. In het bezit van VOG. Per a.s. maandag beschikbaar.

 

Elektromonteur Den Haag – Kris

Kris is een elektromonteur met ruime ervaring in retail, nieuwbouw en renovatie. Kan zelfstandig vanaf tekening werken. Heeft ook ervaring met elektra, data en brandmeldinstallaties. Per maandag inzetbaar.

Midden en Oost Nederland

Zuid Nederland

Elektromonteur Tilburg – Cees

Cees is een fijne kerel in de omgang. Is allround in te zetten in utiliteit én woningbouw. Je kunt van Cees op aan, is er altijd en werkt zeer gemotiveerd. Per maandag beschikbaar.

 

Elektromonteur Hans – Tilburg

Hans is ook per maandag inzetbaar en kun je zowel in de nieuwbouw als in de bestaande bouw (renovatie) goed inzetten. Een prima kerel, betrouwbaar en correct.

 

Sprinklermonteur Tilburg – Jan

Jan is een sprinklermonteur met ruime ervaring. Zijn hart gaat sneller kloppen van het monteren en demonteren van een mooi installatie en zou graag a.s. maandag op een nieuw project starten.

 

Sprinklermonteur Breda – Cornelis

Cornelis is 35 jaar. Goede ervaring met renovatie & nieuwbouw. Heeft bij verschillende organisaties als eerste monteur, leermeester en leidinggevende voorman gewerkt. Zou per maandag uw team kunnen komen versterken.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!