Beschikbare ZZP vaklieden – Week 43/44/45/46

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Loodgieter Alkmaar – Rob

Rob is allround inzetbaar vanaf 26-10. Heeft ervaring in nieuwbouw en renovatie. Bekend met installatie van CV, mechanische ventilatie, afmonteren, sanitair, leidingwerk en nog veel meer.

 

Loodgieter / CV Monteur Zaandam – Kees

Kees is een 45 jarige allround loodgieter / cv monteur. Zijn voorkeur gaat uit naar seriematig werk renovatie- of nieuwbouw. Kees is per 2-11 in te zetten.

 

Elektromonteur Alkmaar – Hassan

Hassan is een S&O monteur die al jaren via Regiebouw werkt. Serieuze, nette jongen met een mooi werktempo en goede communicatieve eigenschappen. Hassan is drie dagen per week inzetbaar, van maandag tot en met woensdag voor Service en Onderhoudswerk. Eventueel ook in overleg in te zetten als een storingsmonteur die voor een periode 24/7 bereikbaar kan zijn. Hassan beschikt over goed eigen vervoer, eigen gereedschappen en pbm’s en is direct inzetbaar.

West Nederland

Loodgieter Moordrecht – Hans

Hans werkt al geruime tijd voor Regiebouw als allround loodgieter. Wij hebben Hans leren kennen als een monteur die zijn vak verstaat. Hans is representatief en communicatief sterk. Kan uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Installatiemonteur Rotterdam – Josh

Josh is een allround CV monteur met ruim 30 jaar ervaring. Zijn voorkeur gaat uit naar utiliteitswerk. Kan zowel dik- als dunwandig werk en heeft ervaring met fitten, flensen, cv-ketels en nog veel meer. Per direct inzetbaar.

 

Monteur Rotterdam – Ab

Ab heeft ruime ervaring als luchtkanalenmonteur. Bekend met mechanische ventilatie en airco systemen. Is in te zetten in zowel woning- als utiliteitsbouw. In het bezit van Air Condition Technician diploma. Zeer gedreven en betrokken monteur, inzetbaar vanaf maandag.

 

Loodgieter Zoetermeer – Edgar

Edgar is breed inzetbaar. (van allround loodgieterswerk tot PE-lassen). Zijn voorkeur gaat echter uit naar projecten waar hij van A tot Z de installatie kan plaatsen. Edgar is per week 45 inzetbaar.

 

Elektromonteur Den Haag – Ron

Ron is zelfstandig monteur met ruim 19 jaar ervaring in de woningbouw, utiliteit en renovatie. Bekend met o.a. onderhoud & service, brandbeveiliging, kabelgoten en nog veel meer. Per direct beschikbaar.

 

Elektromonteur Dordrecht – Hassan

Hasan is sinds 2005 werkzaam als elektromonteur. In 2016 voor zich zelf begonnen. Hasan kan zowel zelfstandig als in groepsverband goed uit te voeten. Zijn voorkeur gaat uit naar woningbouw. Per a.s. maandag inzetbaar.

 

Elektromonteur Den Haag – Sjaan

Sjaan is een 32 jarige elektromonteur uit Den Haag. Een specialist op het gebied van data, wifi en brandbeveiliging netwerk installeren. Heeft veel projecten gewerkt voor Defensie. In het bezit van VOG. Per a.s. maandag beschikbaar.

Midden en Oost Nederland

Loodgieter Soest – Roy

Roy heeft ruim 15 jaar ervaring als loodgieter, voornamelijk in de woningbouw / renovatie. Kan alles vanaf tekening maken. Bekend met CV, leidingwerk, sanitair, afmontage en nog veel meer. Roy kan vanaf 9-11 ingezet worden.

Zuid Nederland

Elektromonteur Tilburg – Cees

Cees is een fijne kerel in de omgang. Is allround in te zetten in utiliteit én woningbouw. Je kunt van Cees op aan, is er altijd en werkt zeer gemotiveerd. Per maandag beschikbaar.

 

Elektromonteur Tilburg – Hans

Hans is ook per maandag inzetbaar en kun je zowel in de nieuwbouw als in de bestaande bouw (renovatie) goed inzetten. Een prima kerel, betrouwbaar en correct.

 

Sprinklermonteur Tilburg – Jan

Jan is een sprinklermonteur met ruime ervaring. Zijn hart gaat sneller kloppen van het monteren van een mooie installatie en zou graag a.s. maandag op een nieuw project starten.

 

Elektromonteur Tilburg – Roy

Roy werkt al ruim 2 jaar voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Is een rustige man die denkt in oplossingen en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Kan zelfstandig vanaf tekening een complete installatie aanleggen. Roy kun je zowel in de utiliteit en woningbouw per direct inzetten.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!