Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 43 & 44

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

Loodgieters | Koppel | Den Haag

Dit koppel loodgieters, bestaande uit Edward en Sebastian, is per a.s. maandag allround inzetbaar. De heren zijn van origine Pools, maar spreken goed Nederlands. Edward heeft meer dan 30 jaar ervaring, opgedaan in zowel de woningbouw, renovatie als in de utiliteit. Ze beschikken over eigen vervoer en alle benodigde gereedschappen om het werk feilloos uit te voeren.

Elektrotechniek

Elektromonteur | Dordrecht | Emre

Emre is een allround elektromonteur uit Dordrecht die al geruime tijd voor Regiebouw werkt. Emre is een rustige, vriendelijke man die zijn vak verstaat. Hij kan volledig zelfstandig vanaf tekening werken, denkt in oplossingen en is een echte toevoeging voor elk team. Emre is per direct inzetbaar.

 

Assistent elektromonteur | Noordwijk | Manuel

Manuel is een 34 jarige assistent elektromonteur die wij hebben leren kennen als een hardwerkende man die met de juiste aansturing zelfstandig aan de slag kan. Manuel kan een WCD & lichtaansluiting vervangen, LED verlichting aansluiten, kabels trekken en nog veel meer. Per 1-11 inzetbaar.

 

Elektromonteur | Harderwijk | Mo

Mo is een allround elektromonteur die volledige elektrische installaties aanlegt vanaf tekening. Denk hierbij aan installaties voor appartementen, ziekenhuizen, kantoorpanden maar ook renovaties in bestaande woningen. Verder heeft hij ervaring met sterk en zwakstroom, data, brandbeveiliging en storingswerkzaamheden. Kan uw team per a.s. maandag komen versterken.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!