Beschikbare ZZP vaklieden – Week 44/45

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Elektromonteur Alkmaar – Hassan

Hassan is een S&O monteur die al jaren via Regiebouw werkt. Serieuze, nette jongen met een mooi werktempo en goede communicatieve eigenschappen. Hassan is drie dagen per week inzetbaar, van maandag tot en met woensdag voor Service en Onderhoudswerk. Eventueel ook in overleg in te zetten als een storingsmonteur die voor een periode 24/7 bereikbaar kan zijn. Hassan beschikt over goed eigen vervoer, eigen gereedschappen en pbm’s en is direct inzetbaar.

 

Elektromonteur Purmerend – Tamir

Elektromonteur voor nieuwbouwprojecten. Tamir kan goed ingezet worden op installatiewerk in woningbouw en utiliteitsbouw. Vakvolwassen monteur met een vlot werktempo en goede communicatieve vaardigheden. Kan ook goed ingezet worden op montage van brandmeld- en beveilingssystemen. Inzetbaar per week 45.

 

Loodgieter Alkmaar – Rob

Rob is allround inzetbaar vanaf 02-11. Heeft ervaring in nieuwbouw en renovatie. Bekend met installatie van CV, mechanische ventilatie, afmonteren, sanitair, leidingwerk en nog veel meer.

 

Loodgieter / CV Monteur Zaandam – Lars

Heeft een voorkeur voor renovatiewerk of nieuwbouwwerk. Werkt inmiddels ruim 5 jaar voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Door zijn rustige karakter kan hij vaak met iedereen goed opschieten. In het bezit van goed gereedschap, VCA en vervoer. Per maandag 02-11-2020 beschikbaar.

 

Luchtkanalenmonteur Alkmaar – Rick

Rick heeft ruim 9 jaar ervaring als luchtkanalenmonteur en heeft bij diverse vooraanstaande bedrijven gewerkt, dit naar alle tevredenheid. Bekend met utiliteit, nieuwbouw en renovatie. Per maandag 02-11-2020 beschikbaar.

West Nederland

Loodgieter / CV Monteur Den Haag – Martin

Martin heeft 30 jaar ervaring met utiliteitprojecten o.a. ziekenhuizen, kantoren en hotels. In het bezit van goed gereedschap, VCA en vervoer. Per maandag 02-11-2020 beschikbaar.

 

Monteur Rotterdam – Ab

Ab heeft ruime ervaring als luchtkanalenmonteur. Bekend met mechanische ventilatie en airco systemen. Is in te zetten in zowel woning- als utiliteitsbouw. In het bezit van Air Condition Technician diploma. Zeer gedreven en betrokken monteur, inzetbaar vanaf maandag.

 

Elektromonteur Den Haag – Karel

Karel is een leergierige elektromonteur met ervaring in retail, nieuwbouw en renovatie. Bekend met o.a. elektra, data en brandmeldinstallaties. Kan zelfstandig vanaf tekening weken. Tevens ervaring met het plaatsen mechanische ventilatie. Per maandag 02-11-2020 beschikbaar.

Midden en Oost Nederland

Elektromonteurs Utrecht – Koppel

Hassan en Mo vormen een jong enthousiast koppel met ruim 5 jaar ervaring in de woningbouw en utiliteit. Kunnen zelfstandig en in teamverband goed werken. Voorkeur gaat uit naar woningbouw, van ruwbouw tot oplevering. Per maandag 02-11-2020 beschikbaar.

Zuid Nederland

Elektromonteur Regio Uden – Arie

Arie is recentelijk voor zichzelf begonnen. Is in te zetten voor: Leidingwerk aanbrengen, draad trekken, afmontage. Is niet bekend met krachtstroom, maar staat er wel voor open om dit te leren. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Elektromonteur Veghel – Kris

Kris is een 25 jarige elektromonteur met ervaring in renovatie, nieuwbouw en utiliteit. Bekend met het aansluiten meterkasten, groepen, kabels trekken, monteren / demonteren, verdeelkasten, kabelgoten en nog veel meer. Werkt zelfstandig vanaf tekening. Per maandag 02-11-2020 beschikbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!