Beschikbare ZZP vaklieden Noord Nederland
Week 44/45

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de bouw in Noord-Nederland. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Elektromonteur Alkmaar – Hassan

Hassan is een S&O monteur die al jaren via Regiebouw werkt. Serieuze, nette jongen met een mooi werktempo en goede communicatieve eigenschappen. Hassan is drie dagen per week inzetbaar, van maandag tot en met woensdag voor Service en Onderhoudswerk. Eventueel ook in overleg in te zetten als een storingsmonteur die voor een periode 24/7 bereikbaar kan zijn. Hassan beschikt over goed eigen vervoer, eigen gereedschappen en pbm’s en is direct inzetbaar.

 

Elektromonteur Purmerend – Tamir

Elektromonteur voor nieuwbouwprojecten. Tamir kan goed ingezet worden op installatiewerk in woningbouw en utiliteitsbouw. Vakvolwassen monteur met een vlot werktempo en goede communicatieve vaardigheden. Kan ook goed ingezet worden op montage van brandmeld- en beveilingssystemen. Inzetbaar per week 45.

 

Loodgieter Alkmaar – Rob

Rob is allround inzetbaar vanaf 02-11. Heeft ervaring in nieuwbouw en renovatie. Bekend met installatie van CV, mechanische ventilatie, afmonteren, sanitair, leidingwerk en nog veel meer.

 

Loodgieter / CV Monteur Zaandam – Lars

Heeft een voorkeur voor renovatiewerk of nieuwbouwwerk. Werkt inmiddels ruim 5 jaar voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Door zijn rustige karakter kan hij vaak met iedereen goed opschieten. In het bezit van goed gereedschap, VCA en vervoer. Per maandag 02-11-2020 beschikbaar.

 

Luchtkanalenmonteur Alkmaar – Rick

Rick heeft ruim 9 jaar ervaring als luchtkanalenmonteur en heeft bij diverse vooraanstaande bedrijven gewerkt, dit naar alle tevredenheid. Bekend met utiliteit, nieuwbouw en renovatie. Per maandag 02-11-2020 beschikbaar.

Rest van Nederland

Ook in de rest van het land hebben wij diverse vaklieden beschikbaar! Klik hier voor het volledige overzicht!

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!