Beschikbare ZZP vaklieden West Nederland
Week 44/45

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek in West-Nederland. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Loodgieter / CV Monteur Den Haag – Martin

Martin heeft 30 jaar ervaring met utiliteitprojecten o.a. ziekenhuizen, kantoren en hotels. In het bezit van goed gereedschap, VCA en vervoer. Per maandag 02-11-2020 beschikbaar.

 

Monteur Rotterdam – Ab

Ab heeft ruime ervaring als luchtkanalenmonteur. Bekend met mechanische ventilatie en airco systemen. Is in te zetten in zowel woning- als utiliteitsbouw. In het bezit van Air Condition Technician diploma. Zeer gedreven en betrokken monteur, inzetbaar vanaf maandag.

 

Elektromonteur Den Haag – Karel

Karel is een leergierige elektromonteur met ervaring in retail, nieuwbouw en renovatie. Bekend met o.a. elektra, data en brandmeldinstallaties. Kan zelfstandig vanaf tekening weken. Tevens ervaring met het plaatsen mechanische ventilatie. Per maandag 02-11-2020 beschikbaar.

Rest van Nederland

Ook in de rest van het land hebben wij diverse vaklieden beschikbaar! Klik hier voor het volledige overzicht!

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!