Beschikbare ZZP vaklieden Zuid Nederland
Week 44/45

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek in Zuid-Nederland. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Elektromonteur Regio Uden – Arie

Arie is recentelijk voor zichzelf begonnen. Is in te zetten voor: Leidingwerk aanbrengen, draad trekken, afmontage. Is niet bekend met krachtstroom, maar staat er wel voor open om dit te leren. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Elektromonteur Veghel – Kris

Kris is een 25 jarige elektromonteur met ervaring in renovatie, nieuwbouw en utiliteit. Bekend met het aansluiten meterkasten, groepen, kabels trekken, monteren / demonteren, verdeelkasten, kabelgoten en nog veel meer. Werkt zelfstandig vanaf tekening. Per maandag 02-11-2020 beschikbaar.

Rest van Nederland

Ook in de rest van het land hebben wij diverse vaklieden beschikbaar! Klik hier voor het volledige overzicht!

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!