Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 44 & 45

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

Projectleider | Martin | Nijmegen

Martin is een 33 jarige zzp’er die al ruim 15 jaar in de installatietechniek zit, waarvan hij inmiddels 5 jaar actief is als projectleider. Zijn werkzaamheden bestaan uit het bezoeken van projecten, het maken van een planning, het uitvoeren van functie/beoordelingsgesprekken en nog veel meer. Is in het bezit van alle benodigde certificaten (o.a. VCA VOL, GPI en diploma projectleider) en staat te popelen om per week 45 voor u aan de slag te gaan.

 

Loodgieter | Nieuwegein | Hakim

Hakim is een 25 jarige allround loodgieter die ruim 8 jaar ervaring heeft met zowel nieuwbouw, renovatie als utiliteit. Zijn werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van cv-ketels, voor- en afmontage, leidingwerk (riool, water en gas) en nog veel meer. Hakim is per a.s. maandag voor 4 dagen in de week inzetbaar en komt met eigen vervoer, gereedschap (perstang incl. bekken) en pbm’s naar het werk.

Elektrotechniek

Elektromonteur | Regio Utrecht | Damian

Damian is een 35 jarige zzp’er die beschikt over leidinggevende capaciteiten. Wij hebben hem leren kennen als een echte allround elektromonteur die zijn vak verstaat en zijn kennis en kunde ook goed kan overbrengen op collega’s. Damian heeft diverse projecten van a tot z gedraaid in zowel de nieuwbouw, renovatie als utiliteit. Is o.a. bekend met tunnelbouw, het opleveren van complete woningen, sterk- en zwakstroom, brandmeldinstallaties en nog veel meer. Kan uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Assistent elektromonteur | Rotterdam | Johnny

Johnny is een 47 jarige tweede monteur elektro uit Rotterdam die nu twee jaar ervaring heeft in het vak. Hij heeft de MTS energietechniek afgerond en zijn expertise ligt voornamelijk in de renovatie. Johnny is per direct inzetbaar en komt met eigen vervoer, gereedschap en pbm’s naar het werk.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!