Beschikbare ZZP vaklieden – Week 45/46

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Elektromonteur Purmerend – Tamir

Elektromonteur voor nieuwbouwprojecten. Tamir kan goed ingezet worden op installatiewerk in woningbouw en utiliteitsbouw. Vakvolwassen monteur met een vlot werktempo en goede communicatieve vaardigheden. Kan ook goed ingezet worden op montage van brandmeld- en beveilingssystemen. Inzetbaar per week 45.

 

Loodgieter Alkmaar – Rob

Rob is allround inzetbaar vanaf 09-11. Heeft ervaring in nieuwbouw en renovatie. Bekend met installatie van CV, mechanische ventilatie, afmonteren, sanitair, leidingwerk en nog veel meer.

 

Loodgieter Zaandam – Lars

Heeft een voorkeur voor renovatiewerk of nieuwbouwwerk. Werkt inmiddels ruim 5 jaar voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Door zijn rustige karakter kan hij vaak met iedereen goed opschieten. In het bezit van goed gereedschap, VCA en vervoer. Per maandag 09-11-2020 beschikbaar.

West Nederland

Dikwandig CV Monteur Rotterdam – Martijn

Martijn is een prettige, rustige man die gelukkig wordt van de grotere dikwandige projecten. Kan ook in woningbouw en renovatieprojecten werken. Hij verstaat zijn vak goed, lassen en vanaf tekening werken vormen totaal geen probleem. Kan zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend uit de voeten. Martijn beschikt over de nodige apparatuur (incl. TIG lasapparaat) en kan uw team per direct versterken!

 

Loodgieter Den Haag – Martin

Martin heeft 30 jaar ervaring met utiliteitprojecten o.a. ziekenhuizen, kantoren en hotels. In het bezit van goed gereedschap, VCA en vervoer. Per maandag direct beschikbaar.

 

Loodgieter Gouda – Ray

Ray heeft ruim 24 jaar ervaring als allround loodgieter in renovatie, nieuwbouw en bonnenwerk. Zijn voorkeur gaat echter wel uit naar projectmatig werk. Is bekend met het plaatsen van cv-installaties, warmtepompen, leidingwerk en nog veel meer. Kan zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten. Per a.s. maandag inzetbaar.

 

Elektromonteur Leiden – Jan

Jan is een 40 jarige allround elektromonteur. Ervaring in renovatie, nieuwbouw en utiliteit. Jan is ook bekend met sterk en zwakstroom, data, brandbeveiliging en storingswerkzaamheden. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Monteur Zoetermeer – Rogier

Heeft ruim 19 jaar ervaring met het installeren van beveiligingsinstallaties (geen software). Bekend met CCTV intercom, alarminstallaties, IP centrales en aansluitingen, camerasystemen en nog veel meer. Per week 46 inzetbaar.

 

Elektromonteur Rotterdam – Sander

Sander heeft ruim 8 jaar ervaring als monteur. Bekend met renovatie van a tot z, utiliteit en woningbouw. Kan vanaf tekening een data netwerk opbouwen, goten plaatsen, kabels trekken en nog veel meer. Per direct inzetbaar.

Midden en Oost Nederland

Elektromonteurs Utrecht – Koppel

Hassan en Mo vormen een jong enthousiast koppel met ruim 5 jaar ervaring in de woningbouw en utiliteit. Kunnen zelfstandig en in teamverband goed werken. Voorkeur gaat uit naar woningbouw, van ruwbouw tot oplevering. Per maandag 09-11-2020 beschikbaar.

 

Elektromonteur Zeist – Jay

Jay is begin dit jaar begonnen als zonnepanelenmonteur en wil hier graag in verder. Heeft ervaring met utiliteit en woningbouw. Kan vanaf tekening werken, in groepsverband of zelfstandig. Per maandag 09-11-2020 beschikbaar.

Zuid Nederland

Elektromonteur Regio Uden – Arie

Arie is recentelijk voor zichzelf begonnen. Is in te zetten voor: Leidingwerk aanbrengen, draad trekken, afmontage. Is niet bekend met krachtstroom, maar staat er wel voor open om dit te leren. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Elektromonteur Veghel – Kris

Kris is een 25 jarige elektromonteur met ervaring in renovatie, nieuwbouw en utiliteit. Bekend met het aansluiten meterkasten, groepen, kabels trekken, monteren / demonteren, verdeelkasten, kabelgoten en nog veel meer. Werkt zelfstandig vanaf tekening. Per maandag 09-11-2020 beschikbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!