Beschikbare ZZP vaklieden West Nederland
Week 45/46

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek in West-Nederland. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Dikwandig CV Monteur Rotterdam – Martijn

Martijn is een prettige, rustige man die gelukkig wordt van de grotere dikwandige projecten. Kan ook in woningbouw en renovatieprojecten werken. Hij verstaat zijn vak goed, lassen en vanaf tekening werken vormen totaal geen probleem. Kan zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend uit de voeten. Martijn beschikt over de nodige apparatuur (incl. TIG lasapparaat) en kan uw team per direct versterken!

 

Loodgieter Den Haag – Martin

Martin heeft 30 jaar ervaring met utiliteitprojecten o.a. ziekenhuizen, kantoren en hotels. In het bezit van goed gereedschap, VCA en vervoer. Per maandag direct beschikbaar.

 

Loodgieter Gouda – Ray

Ray heeft ruim 24 jaar ervaring als allround loodgieter in renovatie, nieuwbouw en bonnenwerk. Zijn voorkeur gaat echter wel uit naar projectmatig werk. Is bekend met het plaatsen van cv-installaties, warmtepompen, leidingwerk en nog veel meer. Kan zowel zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten. Per a.s. maandag inzetbaar.

 

Elektromonteur Leiden – Jan

Jan is een 40 jarige allround elektromonteur. Ervaring in renovatie, nieuwbouw en utiliteit. Jan is ook bekend met sterk en zwakstroom, data, brandbeveiliging en storingswerkzaamheden. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Monteur Zoetermeer – Rogier

Heeft ruim 19 jaar ervaring met het installeren van beveiligingsinstallaties (geen software). Bekend met CCTV intercom, alarminstallaties, IP centrales en aansluitingen, camerasystemen en nog veel meer. Per week 46 inzetbaar.

 

Elektromonteur Rotterdam – Sander

Sander heeft ruim 8 jaar ervaring als monteur. Bekend met renovatie van a tot z, utiliteit en woningbouw. Kan vanaf tekening een data netwerk opbouwen, goten plaatsen, kabels trekken en nog veel meer. Per direct inzetbaar.

Rest van Nederland

Ook in de rest van het land hebben wij diverse vaklieden beschikbaar! Klik hier voor het volledige overzicht!

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!