Beschikbare ZZP vaklieden West Nederland
Week 46/47

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek in West-Nederland. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Servicemonteur Den Haag – Ger

Ger werkt al ruim 1,5 jaar voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Ger is een jonge gemotiveerde monteur. Kan ingezet worden als CV-monteur, loodgieter en is door zijn representatieve voorkomen ook geschikt voor het bonnenwerk. Is per a.s. maandag inzetbaar.

 

Elektromonteur Den Haag – Kris

Kris heeft ruime ervaring in retail, nieuwbouw en renovatie. Is bekend met elektra, data en brandmeldinstallaties. Kris kun je een tekening geven en hij gaat vervolgens zelfstandig te werk. Kan ook ingezet worden als hulp loodgieter. Per direct beschikbaar.

 

Luchtkanalenmonteur Rotterdam – Abdel

Abdel heeft ruime ervaring als luchtkanalenmonteur. Bekend met mechanische ventilatie en airco systemen. Is in te zetten in zowel woning- als utiliteitsbouw. In het bezit van Air Condition Technician diploma. Zeer gedreven en betrokken monteur, inzetbaar vanaf maandag.

 

Elektromonteur Leidschendam – John

John heeft ervaring in de utiliteit en renovatie. Is bekend met infra, NEN1010, elektrische installaties (230V en 440V kracht compleet) en nog veel meer. Kan zelfstandig vanaf tekening werken. Kan uw team per maandag week 47 komen versterken.

 

Elektromonteur Den Haag – Ronnie

Ronnie is zelfstandig monteur met ruim 19 jaar ervaring in de woningbouw, utiliteit en renovatie. Bekend met o.a. onderhoud & service, brandbeveiliging, kabelgoten en nog veel meer. Per direct beschikbaar.

 

Elektromonteur Den Haag – Sjaan

Sjaan is een 32 jarige elektromonteur uit Den Haag. Een specialist op het gebied van data, wifi en brandbeveiliging netwerk installeren. Heeft veel projecten gewerkt voor Defensie. In het bezit van VOG. Per a.s. maandag beschikbaar.

Rest van Nederland

Ook in de rest van het land hebben wij diverse vaklieden beschikbaar! Klik hier voor het volledige overzicht!

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!