Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 46 t/m 48

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

Allround installateur | Den Haag | Peter

Peter heeft inmiddels diverse klussen via Regiebouw afgerond, vanzelfsprekend met goed vervolg. Naast zijn werk als loodgieter kan Peter ook zelfstandig aan de slag in de elektrotechniek. In de W kan Peter zowel CV als riool installaties zelfstandig aanleggen en de voor- en afmontage van sanitair uitvoeren. In de E kan hij alles zelfstandig maken vanaf tekening. Door zijn veelzijdigheid en complete set gereedschap (incl. perstang) is hij voor ieder team een toegevoegde waarde. Peter is per direct inzetbaar.

 

Loodgieters | Delft | Koppel

Dit koppel, bestaande uit vader Chris en zoon Sander, is allround inzetbaar op zowel nieuwbouw-, renovatie- als utiliteitsprojecten. Sander heeft inmiddels 8 jaar ervaring in de installatietechniek en zijn vader zit al meer dan 40 jaar in het vak. Dit koppel alles zelfstandig vanaf tekening maken; denk hierbij complete verwarmings-, klimaat- en sanitair installaties. Chris en Sander zijn per 29-11 inzetbaar en komen met eigen vervoer en alle benodigde gereedschappen naar het werk.

Elektrotechniek

Elektromonteurs | Rotterdam | Koppel

Ridvan en Ali vormen een koppel elektromonteurs uit Rotterdam dat ervaring heeft met zowel nieuwbouw-, renovatie- als utiliteitswerk. Het zijn volwaardig eerste monteurs die je zonder zorgen een tekening kunt geven en er van uit kan gaan dat het werk netjes en secuur wordt uitgevoerd. Ridvan en Ali zijn per 22-11 op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!