Beschikbare ZZP vaklieden Midden en Oost Nederland
Week 47 t/m 49

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek in Midden en Oost-Nederland. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

CV Monteurs Utrecht – Koppel

Mo en Ali zijn zowel dik- als dunwandig CV monteurs. Ze werken al geruime tijd samen als koppel op utiliteitsprojecten. Ze kunnen alles maken vanaf tekening. Ze beschikken over goed gereedschap inclusief lasapparaat. Per week 49 beschikbaar.

 

Elektromonteur Rheden – Geert

Geert is een 30 jarige monteur met ervaring in de industrie, utiliteit en woningbouw. Kan zelfstandig vanaf tekening een installatie aanleggen en afmonteren. Daarnaast is Geert geschikt voor het onderhouden, renoveren en installeren van diverse installaties (beveiliging, schakel- en verdeelrichtingen, datanetwerken, etc.). Beschikt over alle benodigde gereedschappen en kan uw team per a.s. maandag komen versterken.

Rest van Nederland

Ook in de rest van het land hebben wij diverse vaklieden beschikbaar! Klik hier voor het volledige overzicht!

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!