Beschikbare ZZP vaklieden – Week 48/49

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Elektromonteur Almere – Reggie

Reggie is een complete allround installateur met ervaring in nieuwbouw, renovatie en utiliteit. Bekend met brandmeldinstallatie, aanleggen van zwak en sterkstroom, verlichting, data en nog veel meer. Beschikbaar per week 48.

West Nederland

Elektromonteurs Rotterdam – Koppel

Nathan en Erwin zijn broers en werken al jaren samen als koppel. Ze hebben ervaring in de woningbouw, renovatie en utiliteit. Ze zijn beiden in het bezit van NEN 1010 en 3140. Bekend met afmonteren, data, brandmeldinstallaties, beveiliging en inbraakpreventie. Kunnen per a.s. maandag uw team komen versterken.

 

Elektromonteur Rotterdam – Gert

Gert heeft ervaring opgedaan in diverse ruwbouw woningbouwprojecten. Kan een gehele elektrotechnische installatie aanleggen, kabels trekken, tunnelen en afmonteren. Gert is per maandag 30-11 inzetbaar.

 

Elektromonteur Den Haag – Damian

Damian is een 25 jarige elektromonteur. Hij spreekt perfect Engels. Heeft ruime ervaring in woningbouw. Per maandag week 48 inzetbaar.

 

Elektromonteur Zoetermeer – Serge

Serge heeft ervaring in renovatie, utiliteit en woningbouw. Bekend met elektrische installatie, brandmeldinstallatie, data, intercom en CCTV. Kan zelfstandig vanaf tekening een complete installatie aanleggen. Beschikt tevens over leidinggevende capaciteiten. Beschikbaar per 30-11.

Midden en Oost Nederland

Elektromonteurs Huizen – Koppel

Siem en Karel zijn broers en werken samen als koppel. Ze hebben ervaring in de woningbouw. Bekend met beveiligingsinstallatie, brandmeldinstallatie, afmonteren en nog veel meer. Per maandag 30-11 beschikbaar.

 

Elektromonteur Rheden – Geert

Geert is een 30 jarige monteur met ervaring in de industrie, utiliteit en woningbouw. Kan zelfstandig vanaf tekening een installatie aanleggen en afmonteren. Daarnaast is Geert geschikt voor het onderhouden, renoveren en installeren van diverse installaties (beveiliging, schakel- en verdeelrichtingen, datanetwerken, etc.). Beschikt over alle benodigde gereedschappen en kan uw team per a.s. maandag komen versterken.

Zuid Nederland

Elektromonteur Den Bosch – Freddy

Freddy heeft ruim 25 jaar ervaring met panelenbouw, industrie en machinebouw. Freddy beschikt tevens over leidinggevende capaciteiten. Kan uw team per direct komen versterken.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!