Beschikbare ZZP vaklieden – Week 49/50

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

Loodgieter Amsterdam – Kai

Kai is een jonge loodgieter met enkele jaren ervaring in het renovatiewerk. Bekend met leidingen, voormontage, afmontage sanitair en nog veel meer. Beschikt over de juiste gereedschappen (incl. perstang), VCA, PBM’s en eigen vervoer. Per maandag week 50 inzetbaar.

West Nederland

Installateur Den Haag – Hans

Hans is een allround installateur met ervaring in de utiliteit. Kan alles van A tot Z maken vanaf tekening en beschikt tevens over leidinggevende capaciteiten. Kan uw team per maandag 7-12 komen versterken.

 

Handyman Den Haag – Daan

Daan spreekt perfect Engels. Heeft ervaring als hulp loodgieter, timmerman 2 en assistent elektromonteur. Door zijn veelzijdigheid is hij flexibel in te passen. Per direct inzetbaar tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

 

Elektromonteur Den Haag – Rens

Rens is een 30 jarige elektromonteur met ervaring in utiliteit en woningbouw. Bekend met brandmeldinstallatie, ontruimingsinstallatie, beveiliging, data en nog veel meer. Per direct beschikbaar.

 

Leidinggevende elektricien Rotterdam – Karel

Karel is gediplomeerd leidinggevende die ervaring heeft met het leiden van grote projecten en installaties. Naast de E-installatie ook bekend met het aanleggen van netwerken, beveiliging- en brandmeldinstallaties en data/telefoon. Karel is per direct beschikbaar.

 

Elektromonteurs Rotterdam – Koppel

Nathan en Erwin zijn broers en werken al jaren samen als koppel. Ze hebben ervaring in de woningbouw, renovatie en utiliteit. Ze zijn beiden in het bezit van NEN 1010 en 3140. Bekend met meterkasten, voormontage, afmonteren, data, brandmeldinstallaties, beveiliging en inbraakpreventie. Kunnen per a.s. maandag uw team komen versterken.

Midden en Oost Nederland

Elektromonteur Harderwijk – Appie

Appie is een allround elektromonteur die volledige elektrische installaties aanlegt op de bouw. Denk hierbij aan appartementen, ziekenhuizen, kantoorpanden maar ook renovaties in bestaande woningen. Verder heeft hij ervaring met sterk en zwakstroom, data, brandbeveiliging en storingswerkzaamheden. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Loodgieter Arnhem – Martin

Martin is een allround loodgieter met ervaring in de renovatie en woningbouw. Bekend met ruwbouw, afmontage, sanitair, riool, water, gas, ventilatie en een groot deel van de CV-installaties. Kan alles van A tot Z maken vanaf tekening. Per maandag 11-01-2021 beschikbaar.

Zuid Nederland

Elektromonteur Tilburg – Dione

Dione is een 21 jarige elektromonteur die bekend is met het bekabelen van technische ruimtes, meet- en regeltechniek en 230V elektro installaties. Beschikt over de juiste gereedschappen en diploma’s. Per direct inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!