Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 5 & 6

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

Loodgieters Oss – Koppel

Geert en Steef vormen een koppel met ruime ervaring in de woningbouw en renovatie. Ze maken alles vanaf de ruwbouw t/m de oplevering. De mannen komen met goed gereedschap, VCA en een werkbus. Per direct inzetbaar.

Elektrotechniek

Elektromonteur Regio Almere – Jeroen

Jeroen is een ervaren e-monteur die allround inzetbaar is, maar het liefste aan de slag gaat op de grotere nieuwbouw of renovatieprojecten. Jeroen is een amicale man in de omgang met een mooie werkhouding. Jeroen kan goed zelfstandig werken en kan ook minder ervaren monteurs op sleeptouw nemen. Beschikt over het juiste gereedschap, pbm’s en papieren. Per direct inzetbaar.

 

Elektromonteur Rotterdam – Rik

Rik is een elektromonteur met leidinggevende capaciteiten die zijn ervaring heeft opgedaan op utiliteits- en renovatieprojecten. Is gespecialiseerd in BMI, data en beveiliging en het uitvoeren van inspecties aan groepenkasten. Beschikt over alle benodigde papieren, gereedschap, vervoer en pbm’s. Per a.s. maandag inzetbaar.

 

Elektromonteur Den Haag – Bobby

Bobby is een elektromonteur met leidinggevende capaciteiten die zijn ervaring heeft opgedaan op utiliteits-, renovatie en woningbouwprojecten. Heeft o.a. volledige woningen voorzien van elektra. Bekend met 230 WCD plaatsen, data, groepenkasten, CCTV en nog veel meer. Kan uw team per a.s. maandag komen versterken.

 

Elektromonteur Maassluis – Nades

Nades is een allround elektromonteur met ervaring in renovatie, utiliteit en nieuwbouw. Maakt alles van a tot z vanaf tekening. In het bezit van eigen vervoer, VCA, gereedschap en pbm’s. Per direct inzetbaar.

 

Elektromonteur Den Haag – Ruben

Ruben is een 30 jarige monteur. Bekend met het aanleggen en/of uitbreiden van elektrotechnische installaties, data/netwerk, brandmeldinstallaties, ontruimingsinstallaties, service en onderhoud en nog veel meer. In het bezit van NEN 3140 / BEI / VIAG / hoogwerker certificaat. Is per a.s. maandag inzetbaar.

 

Elektromonteur Spijkenisse – Don

Don is 30 jaar. Heeft ervaring in de woningbouw, renovatie en utiliteit. Bekend met brandmeldinstallaties (geen IDB), sterk en zwakstroom, groepenkasten installeren en nog veel meer. Don kun je een tekening geven en hij zorgt voor een volledig werkende installatie. Beschikt over de juiste gereedschappen, eigen vervoer en VCA. Kan per direct voor u starten.

 

Elektromonteurs Rotterdam – Koppel

Wes en Gorge zijn twee elektromonteurs die het beste tot hun recht komen in de retail. Ze werken al geruime tijd voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. In het bezit van VCA, pbm’s, gereedschap en eigen vervoer. Kunnen uw team per a.s. maandag komen versterken.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!