Beschikbare ZZP vaklieden – Week 50 t/m 01-2021

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Noord Nederland

CV Monteur Amsterdam – Ali

Ali is een 35 jarige CV monteur die volledige installaties kan plaatsen en ook onderhoud en service kan verrichten. In het bezit van VCA, eigen vervoer en de benodigde gereedschappen. Kan uw team per direct komen versterken.

West Nederland

Elektromonteur Zoetermeer – Randy

Randy is een allround elektromonteur met ervaring in de utiliteit. Bekend met brandmeldinstallatie, ontruimingsinstallatie, beveiliging, laagspanning en verlichting. Per direct inzetbaar.

 

Elektromonteurs Rotterdam – Koppel

Wesley en Giovanni zijn echte monteurs voor in de retail. Ze werken al geruime tijd voor Regiebouw, dit naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Ze hebben veelal verbouwingen van supermarkten gedaan. Per maandag week 51 inzetbaar.

 

Elektromonteurs Rotterdam – Koppel

Nathan en Erwin zijn broers en werken al jaren samen als koppel. Ze hebben ervaring in de woningbouw, renovatie en utiliteit. Ze zijn beiden in het bezit van NEN 1010 en 3140. Bekend met meterkasten, voormontage, afmonteren, data, brandmeldinstallaties, beveiliging en inbraakpreventie. Kunnen per a.s. maandag uw team komen versterken.

 

Leidinggevende Elektricien Rotterdam – Karel

Karel is gediplomeerd leidinggevende die ervaring heeft met het leiden van grote projecten en installaties. Naast de E-installatie ook bekend met het aanleggen van netwerken, beveiliging- en brandmeldinstallaties en data/telefoon. Karel is per direct beschikbaar.

Midden en Oost Nederland

Elektromonteur Harderwijk – Ali

Ali is een allround elektromonteur die volledige elektrische installaties aanlegt op de bouw. Denk hierbij aan appartementen, ziekenhuizen, kantoorpanden maar ook renovaties in bestaande woningen. Verder heeft hij ervaring met sterk en zwakstroom, data, brandbeveiliging en storingswerkzaamheden. Kan uw team per direct komen versterken.

Zuid Nederland

Loodgieter Oss – Jimmy

Jimmy is een 31 jarige allround loodgieter die zowel dun- als dikwandig werk kan verrichten. Bekend met riool, water, gas, sanitair, voormontage, afmontage, montage van de meeste CV-installaties en nog veel meer. In het bezit van goed gereedschap (incl. las), VCA en vervoer. Per maandag 04-01-2021 inzetbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!