Beschikbare ZZP vaklieden in de Techniek
Week 8 t/m 10

Hieronder ziet u een aantal van onze huidige beschikbare ZZP vaklieden in de techniek. Informatie over een kandidaat ontvangen? We vertellen u graag meer!  Bel ons hoofdkantoor 088-6909999.

Installatietechniek

Allround monteur Leusden – Martijn

Martijn is een 45 jarige allround monteur die zijn ervaring heeft opgedaan in de scheepsbouw en metaalsector. Kan ook dikwandig werk verrichten. Bekend met lassen (CBW, TIG & MIG MAG), onderhoud, revisie, mechanisch, stadsverwarming, fitten en nog veel meer. Kan uw team per direct komen versterken.

 

Loodgieter / CV-Monteur Schiedam – Bert

Bert heeft zijn ervaring opgedaan in de woningbouw. Kan vanaf tekening werken en daar waar de tekening tekort schiet komt hij zelf met concrete oplossingen. Bert is per 1-3 inzetbaar.

 

Loodgieter Rotterdam – Karel

Karel is een allround loodgieter met de meeste ervaring in de woningbouw. Hij is goed zelfstandig inzetbaar. Karel is per week 9 voor 3 dagen per week beschikbaar (maandag, dinsdag en woensdag).

 

Loodgieter Oss – Jim

Jim is een allround loodgieter die ook dun- en dikwandig CV werk kan verrichten. Bekend met riool, water, gas, voor- en afmontage, mechanische ventilatie, autogeen lassen en nog veel meer. Per 1-3 beschikbaar.

 

Ass. Luchtkanalenmonteur Zaandam – Ali

Ali is een assistent luchtkanalenmonteur die zijn ervaring heeft opgedaan op de Maasvlakte, in fabrieken en scheepswerven. Kan naast het plaatsen van luchtkanalen ook isoleren. Per direct inzetbaar.

 

Ass. Luchtkanalenmonteur Rotterdam – Barros

Barros is van Portugese afkomt maar spreekt de Nederlandse taal goed. Heeft in het verleden o.a. gewerkt bij Schilt & van Dorp en recent via Regiebouw bij Steboma. Bruno is een echte aanpakker en per direct inzetbaar.

Elektrotechniek

Allround monteur Regio Den Haag – Erno

Erno heeft de afgelopen 2 jaar voor Regiebouw diverse projecten, naar alle tevredenheid, afgerond. Erno heeft zijn ervaring opgedaan in de utiliteit en woningbouw. Kan zelfstandig vanaf tekening werken en is in het bezit van goed gereedschap, vca en eigen vervoer. Per maandag 8-3 inzetbaar.

 

Elektromonteur Leidschendam – Bjorn

Bjorn heeft zijn ruime ervaring als elektromonteur opgedaan in de utiliteit en renovatie. Bekend met infra, elektrische installaties (230V en 440V kracht compleet), NEN 1010 (elektra) inclusief montages en nog veel meer. Kan zelfstandig vanaf tekening werken en is per a.s. maandag beschikbaar.

 

Elektromonteur Den Haag – Ruben

Ruben is een 30 jarige elektromonteur die zijn ervaring heeft opgedaan in de retail, utiliteits- en woningbouw. Ruben kan een volledige elektrotechnische installatie aanleggen of uitbreiden. Bekend met data/netwerk systemen, brandmeldinstallaties, beveiliging en nog veel meer. In het bezit van NEN 3140 / BEI / VIAG/ Hoogwerker. Per week 9 inzetbaar.

 

Elektromonteur Spijkenisse – Don

Don heeft zijn ervaring opgedaan in de woningbouw en utiliteit. Bekend met brandmeldinstallaties (geen IDB), sterk en zwakstroom, groepenkasten installeren en nog veel meer. Per 1-3 beschikbaar.

Staat uw benodigde vakman er niet tussen?

Staat uw benodigde vakman niet tussen de beschikbare kandidaten?  Daag ons uit! Wij staan voor u klaar met een groot bestand aan vaklieden door heel Nederland en kunnen daardoor doorgaans – ook op zeer korte termijn -voldoen aan uw capaciteitsbehoefte. Met behoud van kwaliteit!