Uitzendkrachten fors duurder vanaf 1 januari

Nu is het moment om uw uitzendkrachten door ZZP’ers te vervangen
De kosten van uitzendkrachten stijgen dit jaar fors: ten minste 4 á 6 procent. Dit is nog zonder eventuele extra kosten die hier nog bovenop komen als er nieuwe cao’s worden afgesloten, waarmee de kostenstijging kan oplopen tot wel 10 procent!

 

Uw uitzendkrachten vervangen door ZZP’ers? Dan is NU het moment!

Flexibele schil behouden zonder kostenverhoging? Dat kan!

U wordt niet blij van 6 tot 10 procent kostenverhoging? Begrijpelijk! Er is een voor de hand liggende oplossing: vervang uw uitzendkrachten door ZZP’ers. Als u niet met een forse kostenstijging wil worden geconfronteerd, heeft u op dit moment namelijk twee opties: tijdelijke medewerkers en uitzendkrachten in vaste dienst nemen óf uw behoefte aan flex zoveel mogelijk invullen met ZZP’ers.
Gelet de PFAS en stikstofproblematiek krijgen wij van veel van onze opdrachtgevers het signaal dat mensen een vast contract aanbieden op dit moment in de meeste gevallen niet aan de orde is. En dat inderdaad de meest logische stap is dat de dure uitzendkrachten vervangen zullen worden door ZZP’ers. Wij helpen u daar graag bij!

Vrijblijvende aanvraag doen

WAB - Aanvraag voor ZZP'ers

Meer informatie over de WAB en de gevolgen?

Wilt u meer lezen over de Wet arbeidsmarkt in balans en de gevolgen die de wet met zich meebrengt? Wij vertellen u er graag meer over. Klik hier om meer te lezen over de WAB