Werken bij Regiebouw?

Zeker weten!
Wil je werken in een leuke werkomgeving bij een groeiend en ambitieus bedrijf? Fluitend naar je werk gaan om samen met een team van enthousiaste collega’s er iedere dag weer het maximale uit proberen te halen? Dan maken we graag een keer kennis met je!

Waarom je bij Regiebouw wil werken...

  • Fluitend naar je werk: werkplezier staat bij ons voorop
  • We zijn groeiend, ambitieus en altijd in beweging
  • Goed basissalaris en bonusregeling voor iedereen
  • Enthousiaste teams met leuke mensen
  • 32 vakantiedagen per jaar
  • Goede pensioenregeling
  • Fietsplan
  • Vrijdagmiddagborrel en leuke uitjes

Vacatures

Accountmanager techniek binnendienst

Ben jij een echte regelaar én houd je van techniek? Dan zoeken we jou! Als accountmanager speel je een sleutelrol binnen ons groeiende bedrijf. Je krijgt veel vertrouwen, vrijheid, doorgroeimogelijkheden en natuurlijk goede voorwaarden.

Lees meer

Accountmanager techniek buitendienst

Run jij graag ‘je eigen winkel’? In jouw regio word je het gezicht van de grootste zzp-intermediair in de bouw en techniek van Nederland. Je werkt zelfstandig, krijgt veel vrijheid en vertrouwen én natuurlijk mooie voorwaarden!

Lees meer

Commercieel medewerker

Ben jij gek op klantcontact en wil je kunnen doorgroeien in functie? Dan hebben wij een mooie kans voor je! Als commercieel medewerker benader je zzp’ers en bedrijven, bouw je contacten op en weet je hen aan Regiebouw te binden. Je krijgt een baan waar werkplezier centraal staat én krijgt volop de kans jezelf te ontwikkelen.

Lees meer

Commercieel medewerker tijdelijk

Zoek je een uitdagende tijdelijke baan waar klantcontact én werkplezier voorop staan? Kijk niet verder! Als commercieel medewerker benader je zzp’ers en bedrijven, bouw je contacten op en start je veelbelovende samenwerkingen. Jij mag zelf aangeven hoe je de tijd binnen de functie wil verdelen en wanneer je wil werken!

Lees meer

Junior accountmanager – Alphen aan den Rijn

Zoek jij een ingang naar een heel toffe functie? Gevonden! Als accountmanager ben je continu aan het regelen, contacten aan het leggen en afspraken aan het maken. Onder begeleiding ga jij dit vak leren en groei je uit tot volwaardig accountmanager.

Lees meer

Recruiter bouw – Alphen aan den Rijn

Heb jij een passie voor de bouw én kan jij vakmensen enthousiast maken voor mooie functies? Word dan recruiter bij Regiebouw! Je krijgt veel vertrouwen en vrijheid in je werk en uiteraard goede voorwaarden.

Lees meer

Recruiter techniek – Alphen aan den Rijn

Ben jij gek op techniek en weet je hoe je vakmensen aan mooie functies helpt? Word dan onderdeel van ons team! Je krijgt veel vertrouwen en vrijheid in je werk en uiteraard goede voorwaarden.

Lees meer

Backoffice medewerker – Alphen aan den Rijn

Als backoffice medewerker bij Regiebouw in Alphen aan den Rijn ben je een belangrijke schakel van onze dienstverlening. Samen met vier collega’s zorg je voor de dagelijkse verwerking van de gehele administratie en behandel je inkomende vragen van zowel opdrachtgevers als ZZP’ers per e-mail, app en telefoon. Je werkt tevens intensief samen met onze accountmanagers.

Lees meer

Meer over ons

We bestaan sinds 1997 en zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste zzp-
intermediair in de bouw en techniek van ons land. Dagelijks werken meer dan 400 vaklieden
op uiteenlopende projecten door heel Nederland. We zijn een relatief kleine en platte
organisatie waar je in direct contact staat met de directie waardoor je veel eigen inbreng
hebt. Er heerst een informele en gemoedelijke werksfeer; werkplezier staat bij ons voorop!

Open sollicitiatie?

Daar staan wij voor open!
Staat dé vacature er voor jou niet tussen? Geeft niks, laat je gegevens achter en vertel ons
wat jouw droombaan is. Wie weet ontstaat een dergelijke functie bij ons wel in de nabije
toekomst…

Sollicitatie - Open sollicitatie

Required upload size: 67.11MB