Regiebouw
Recente bouw vacatures
inVertrouwelijk
Regio: Rotterdam-Rijnmond
inVertrouwelijk
Regio: Haarlem-Haarlemmermeer
inRegio Brabant en Limburg
Regio: Limburg,Zeeland,West-Brabant,Midden-Brabant,(Zuid)oost-Brabant
inVertrouwelijk
Regio: Noord-Holland,Haarlem-Haarlemmermeer

Werkgevers

Werkwijze vaklieden

Regiebouw is sinds 1996 actief in het plaatsen van vaklieden bij middelgrote en grote bouwbedrijven. Onze marktbenadering kenmerkt zich door lange termijn samenwerking met onze klanten, focus op kwaliteit en een stabiele en ter zake kundige bemanning van onze kantoren.

Regiebouw werkt landelijk vanuit kantoren in Leiden, Utrecht en Eindhoven.
Vanuit uw wensen gaan wij aan de slag. Een ervaren vakman, een gemotiveerde ZZP-er met een bus vol gereedschap of een flexibele bouwassistent? Aan u de keus.

Bij ons vindt u de passende oplossing. Altijd gefundeerd op onze uitgebreide kennis van de regelgeving. En ondersteund door een actieve buitendienst. Flexibel, op maat en met duidelijke afspraken.

Werkwijze kader

Regiebouw Kader is het onderdeel van Regiebouw Groep dat zich speciaal richt op het bemiddelen van kandidaten op MBO en HBO niveau in UTA-functies. Via ons uitgebreide netwerk in de bouw blijken wij kandidaten te kunnen vinden die voor u als opdrachtgever vaak verborgen blijven. De kracht van Regiebouw Kader ligt bij het middenkader, uitvoering, calculatie/werkvoorbereiding en projectleiding, in (groot) Randstad en Noord-Brabant.

De kwaliteit van onze dienstverlening nemen wij serieus. Het is daarom van groot belang dat wij uw bedrijf leren kennen op het gebied van organisatie(structuur), cultuur, historie en de specialismen. Vervolgens stellen we in onderling overleg het ideale kandidatenprofiel op.

Contact

Neem direct contact met ons op.
of
Meldt hier uw vacature aan!

© copyright 2019

- Sitemap - Contact - Disclaimer Design by PXL Communicatie Powered by OTYS Recruiting Technology
[hoofname]
Regiebouw Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer info vindt je in ons privacystatement. Meer weten?
Close