Regiebouw
Recente bouw vacatures
inVertrouwelijk
Regio: Rotterdam-Rijnmond
inVertrouwelijk
Regio: Haarlem-Haarlemmermeer
inRegio Brabant en Limburg
Regio: Limburg,Zeeland,West-Brabant,Midden-Brabant,(Zuid)oost-Brabant
inVertrouwelijk
Regio: Noord-Holland,Haarlem-Haarlemmermeer

Veilig zaken doen

Verzekeringen

Regiebouw staat voor betrouwbaarheid en heldere afspraken. Dat geldt ook voor de wijze waarop wij en onze arbeidskrachten verzekerd zijn tegen aansprakelijkheid en ongevallen. Zeker indien u gebruik maakt van zzp'ers zijn verzekeringen van groot belang.

NEN-norm

Regiebouw is aangesloten bij de NBBU en bovendien NEN 4400 gecertificeerd. NEN 4400-1 is dé toetsingsnorm voor in Nederland gevestigde uitleners en (onder)aannemers. Daarnaast passen wij het akkoord over uitzendwerk in de bouw toe, waardoor vakkrachten in de praktijk CAO Bouw volgend zijn.

Het complete register van gecertificeerde ondernemingen staat op www.normeringarbeid.nl.

VCU

Regiebouw hecht veel belang aan veiligheid op de bouwplaats en het dragen van PBM's. Deze worden door ons dan ook kosteloos ter beschikking gesteld aan onze medewerkers.

In het verleden heeft Regiebouw een VCA verklaring behaald. Omdat Regiebouw personeel ter beschikking stelt, en de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de bouwplaats dus voor een belangrijk deel bij de inlener ligt, werken wij vanaf 1 september 2007 volgende de normen van VCU, de Veiligheidheids en gezondheidschecklist voor uitzend- en detacheringsbureaus.

Om hiervan als opdrachtgever gebruik te maken kunt u de Arbo checklist algemeen en de Checklist per bouwproject invullen en aan retourneren aan vcu@regiebouw.nl. Wij informeren dan onze medewerkers.

© copyright 2019

- Sitemap - Contact - Disclaimer Design by PXL Communicatie Powered by OTYS Recruiting Technology
[hoofname]
Regiebouw Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer info vindt je in ons privacystatement. Meer weten?
Close