ZZP vacatures installatietechniek

Regiebouw bemiddelt sinds 1997 actief voor de ZZP vakman in de installatietechniek. Via ons uitgebreide netwerk zorgen wij voor mooi werk in jouw regio.

Op het moment dat je via Regiebouw werkt wordt je volledig ontzorgd. Geen gedoe met offertes en overeenkomsten, geen betalingsherinneringen meer sturen en geen discussies over meerwerk. Gewoon 40 uur declarabel werken zonder gedoe. Het enige dat je daarna nog hoeft te doen is wekelijks een werkbon te maken in onze app en te kiezen hoe snel je betaald wil krijgen. Wij zorgen voor de contractvorming, facturatie en snelle, verzekerde betalingen!

ZZP vacatures installatietechniek

Wij richten ons op alle uitvoerende- en kaderfuncties in de installatietechniek, elektrotechniek en de bouw. In de installatietechniek ligt de nadruk op onderstaande beroepen.

  • ZZP loodgieters
  • ZZP CV monteurs
  • ZZP dakdekkers
  • ZZP zinkwerkers
  • ZZP kanaalmonteurs
  • ZZP tunnelbouwers

Kaderfuncties in de installatietechniek

Regiebouw is naast de uitvoerende functies ook actief in het kader. Ben jij een kaderfunctionaris en op zoek naar een opdracht of vaste aanstelling? Wij gaan graag op zoek naar een geschikte opdracht en ondersteunen het gehele traject van afspraken maken tot opdrachtbevestiging en van uitvoering tot oplevering.

Vacatures in de installatietechniek

Loodgieter allround

Den HaagInstallatiePer direct/In overleg
Wij zoeken in Den Haag naar een ervaren allround loodgieter voor een nieuwbouwproject. Wij kunnen je continuïteit en snelle betalingen bieden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 085-401 2945. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-29291665.

Loodgieter bonnenwerk

RotterdamInstallatiePer direct/In overleg
Wij zoeken voor een klant in Rotterdam een ervaren loodgieters voor divers loodgieterswerk. Je beschikt over een eigen bus en vind het niet erg om regelmatig divers werk uit te voeren. Werk voor lange tijd. Wij kunnen je continuïteit en snelle betalingen bieden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-29291665.

Loodgieter allround

DiemenInstallatieVanaf23/04/2019
Wij zoeken voor een klant in Diemen opzoek naar een ervaren loodgieter voor een nieuwbouwproject. Wij kunnen je continuïteit en snelle betalingen bieden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-29291665.

Loodgieter allround

Swifterbant InstallatiePer direct/In overleg
Wij zoeken voor een klant in Swifterbant ervaren loodgieters voor het plaatsen van warmtepompen op een nieuwbouwproject. Wij kunnen je continuïteit en snelle betalingen bieden. Ben je nu, of binnenkort inzetbaar, reageer dan via onderstaande knop of bel met 088-6909999. Whatsappen kan ook, stuur je bericht naar 06-29291665.