Regiebouw vraagt je het hemd van je lijf!

Maar wees gerust, we helpen je graag aan iets nieuws…

We snappen dat je druk bent en je kunt vast wel iets leukers verzinnen dan het invullen van een enquête. Tóch vragen we je om ca 10 minuten de tijd te nemen om ons te helpen…Met jouw antwoorden kunnen we onze diensten namelijk verder optimaliseren en een grotere groep vaklieden en mooie opdrachtgevers bereiken. En daar worden we allemaal beter van!
Dus ja, we vragen je het hemd van je lijf. Maar wees niet bang…na het invullen van de enquête ontvang je van ons een kortingsvoucher van 50 euro op een bestelling van 75 euro of meer bij OFM (Only For Men), zodat je een mooi nieuw hemd (of iets anders) kunt kopen!

Doe mee en verdien jouw 50 euro korting bij OFM!

Klik op de button hieronder en start de enquête. Jouw antwoorden zijn anoniem. Daarom wordt je na het invullen van de enquête doorgestuurd naar een pagina op onze website waar je jouw gegevens kunt invullen; die hebben we namelijk nodig om jouw voucher toe te kunnen sturen!

Jouw kortingsvoucher bij OFM

Je ontvangt binnen 1 werkdag na het achterlaten van je gegevens een digitale kortingsvoucher ter waaarde van 50 euro bij OFM. De voucher is te gebruiken bij bestellingen vanaf 75 euro in december op de website van OFM of in een van de 21 winkels. Vul de enquête dus snel in en pak die korting!

De enquête blijft overigens ook na het invullen van jouw gegeven anoniem want de gegevens worden niet gekoppeld aan de ingevulde antwoorden!