Ook lekker aan het werk zonder gedoe?

Regiebouw ontzorgt vaklieden: jij lekker aan het werk, wij doen de rest! Wij zorgen voor mooi werk bij jou in de buurt, bij een opdrachtgever die bij je past. Je kunt vervolgens rekenen op volle werkdagen, een goed tarief en snelle, verzekerde betalingen. Zonder dat je zelf hoeft te factureren en op basis van een fiscaal goed contract dat jouw zelfstandigheid borgt.

Ook werken zonder gedoe?

Regiebouw ontzorgt vaklieden: jij lekker aan het werk, wij doen de rest! Wij zorgen voor timmerwerk bij jou in de buurt, bij een opdrachtgever die bij je past. Je kunt vervolgens rekenen op volle werkdagen, een goed tarief en snelle, verzekerde betalingen. Zonder dat je zelf hoeft te factureren en op basis van een fiscaal goed contract dat jouw zelfstandigheid borgt.

Daarom Regiebouw

Iets voor jou?

Meer dan 10.000 vaklieden werkten al met ons samen! Laat vrijblijvend je gegevens achter en we nemen contact met je op!

Over ons

Regiebouw is al 25 jaar dé partner voor zelfstandige vaklieden zoals jij. Al meer dan 10.000 vaklieden hebben sinds ons bestaan met ons samengewerkt en op dagelijkse basis staan er meer dan 400 zelfstandige vakmannen door heel Nederland via ons te werken. Mogen we jou binnenkort ook begroeten?

Daarom kies je voor Regiebouw

1. Mooi werk in de buurt dat bij jóu past
2. Snelle, verzekerde betalingen
3. Geen administratieve rompslomp
4. Volle werkweken, geen verliesuren
5. Persoonlijk: je ziet ons op de bouw
6. Ervaren en betrouwbaar, al 25 jaar!