Samenwerken met Regiebouw

Op deze pagina lees je meer informatie over het werken met Regiebouw.
Andere vragen? Laat het ons weten, we helpen je graag.

Werkwijze van A tot Z


Het hele proces van eerste afspraak tot aan betaling bekijken? We hebben het zo kort en helder mogelijk voor je uitgewerkt.

Bekijk hier onze werkwijze

Werkbonnen maken (app)


We werken met een mobiele app waarmee je werkbonnen kunt maken en indienen bij de opdrachtgever. Op het moment dat je op een werk gaat starten, ontvang je de inloggegevens voor onze app.

Uitleg en handleiding lezen

Facturatie (reversed billing)


Op het moment dat jouw werkbon door de opdrachtgever is geaccordeerd, maken wij een factuur voor je op. Je hoeft zelf dus geen facturen te maken! Dit principe heet Reversed billing en is uiteraard goedgekeurd door de Belastingdienst. Wil je meer weten en uitleg over de manier waarop je onze facturen in jouw boekhouding verwerkt?

Meer over reversed billing 

Betalingen


Je bent bij Regiebouw altijd verzekerd van een snelle betaling. We betalen standaard binnen 21 dagen en kunt per week/werkbon in onze app kiezen voor een snellere betalingstermijn: 14 dagen, 7 dagen of 1 dag. Meer over onze betaaltermijnen

Verzekeringen


Omdat een ongeval in een klein hoekje zit, zijn we groot voorstander van de ongevallenverzekering. Heb je die zelf niet dan kun je  op het moment dat je via ons werkt, gebruik maken van die van ons voor 5 euro per gewerkte dag.

Overeenkomst


Wij werken per opdracht met een overeenkomst die per e-mail krijgt toegezonden en op je telefoon, tablet of PC kunt ondertekenen. Onze overeenkomst is door de Belastingdienst beoordeeld en goedgekeurd en zorgt ervoor dat we volledig conform wet- en regelgeving werken.