Onze werkwijze in het kort

Benieuwd hoe het nu allemaal precies in zijn werk gaat? We vertellen je graag meer! Hieronder lees je stapsgewijs hoe het van jouw gewerkte uren tot een wekelijkse factuur en betaling komt. Na het lezen van deze informatie nog vragen? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

1. Overeenkomst en documenten

Op het moment dat je op een project gaat starten, mailen we je de overeenkomst voor het project waar je gaat werken. Deze kun je simpel online accorderen op je smartphone, tablet of computer.

Stuur ook de documenten die in de overeenkomst staan vermeld  – als je dat niet eerder al een keer hebt gedaan – aan administratie@regiebouw.nl

2. Download onze app op je smartphone

Zoek op Regiebouw in de Appstore of in de Google Playstore en download de app op je smartphone en of je tablet.

Je ontvangt jouw inloggegevens op het moment dat wij je aan een opdracht koppelen.

3. Werkbon maken en betaaltermijn kiezen

Aan het einde van iedere werkweek dien je jouw werkbon in bij de opdrachtgever. Dit doe je met onze app. Op de volgende pagina’s leggen we je uit hoe je dat precies doet. Hieronder eerst nog een paar belangrijke uitgangspunten.

4. Goedkeuring werkbon door de opdrachtgever

Nadat je jouw werkbon hebt ingediend, ontvangt de opdrachtgever deze per e-mail met het verzoek deze digitaal goed te keuren. Veelal zal het de uitvoerder zijn die dit doet. Je kunt in de app zien of een werkbon is goedgekeurd of nog niet.

5. Factuur en betaling

Na akkoord van de klant wordt je factuur direct opgemaakt en aan je verzonden, ervan uitgaande dat je overeenkomst en documenten binnen zijn. De factuur wordt vervolgens aan je overgemaakt op basis van de betaaltermijn. Die datum staat op de factuur.

6. Factuur verwerken in de jouw administratie

Je verwerkt onze factuur als verkoopfactuur in je eigen boekhouding. Hiervoor neem je het factuurnummer dat op de factuur staat vermeld. We gebruiken voor jou namelijk een unieke, opeenvolgende reeks en dus voldoe jij als je dit nummer aanhoudt aan de regels van de Belastingdienst.

Vragen? 

Heb je nog vragen? Laat het ons weten, we helpen je graag verder! 

T  088-6909999
E  info@regiebouw.nl